Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Služby: - finanční poradce - ekonomické poradenství - vedení účetnictví i daňová evidence - mzdy.

Auditorské služby Daňové poradenství Vedení podvojného účetnictví - mzdová agenda

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - správa spoluvlastnických domů a nemovitostí - zpracování, vedení účetnictví - daňové poradenství.

Služby: -poradenství účetní a daňové, daně -vedení účetnictví (jednoduché i podvojné) -služby i pro klienty z německy mluvících zemí.

Služby: - daňové poradenství - účetnictví - ekonomické poradenství

Vedení poddvojné účetnictví, daňová evidence, mzdy, poradenství.

komplexní ekonomické a daňové služby

Ekonomické a organizační poradenství

Ekonomické poradenství Vedení účetnictví

Služby: -vedení účetnictví -daňové evidence -mzdové a personální agendy -daňové přiznání -ekonomické a manažerské poradenství.

Nabídka účetního i IT poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, poskytování softwaru Prodej ekonomického a účetního softwaru

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Výroba, ...

Auditorská činnost. Služby: - daňové, daně - ekonomické - účetní, účetnictví. Sídlo firmy: - K Olšině 975, Orlová - Lutyně.

Auditorská činnost, audity. Vedení účetnictví. Zpracovávání mezd. Ekonomické a účetní poradenství.

Vedení - účetnictví - daňové evidence

Hledáte-li pomoc s daněmi nebo potřebujete poradit s financemi, rád Vám nabídnu své odborné zkušenosti. Jsem daňový poradce, který poskytuje daňové poradenství a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí. Zajištujeme také daňové poradenství na dálku. ...

Daňové poradenství Finanční poradenství Advokátní kancelář - právo občanské, obchodní, správní, autorské a pracovní - nemovitosti

Potřebujete vést účetnictví či právní pomoc? Neváhejte obrátit na zkušeného daňového poradce. Poskytuji právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí. Schůzky dohodou, v rámci Plzeňského kraje.