Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Účetnictví, daně, poradenství. Služby: - komplexní účetní agenda - účetní a daňové poradenství - mzdy a personalistika - zastupování na FÚ, OSSZ, ZP, OR, ŽÚ - kompletní digitalizace dokladů - nonstop přístup po internetu k účetnictví a dokladům - bezplatné využití software (fakturace, sklad, pokladna, banka, zakázky, objednávky) - ...

Daně - zpracování přiznání Vedení a rekonstrukce účetnictví - účetní poradenství - zpracování mezd

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání.

Administrativní a poradenské služby v oblasti obchodování.

Služby: - zpracování účetnictví, daní, mezd - optimalizace daní.

Vedení - účetnictví a daňové evidenceposkytuje - účetní poradenství

Služby: - zakládání firem - likvidace společností - registrace zahraničních společností - daňové poradenství - v oblasti obchodního rejstříku.

Účetnictví, daňová evidence.

Vedení účetnictví. Nabídka účetního, ekonomického a organizačního poradenství.

Daně - poradenství. Vedení - účetnictví, daňová evidence.

Služby: -vedení, kontrola, zpracování účetnictví -daňové poradenství, daňová přiznání. - zpracování mezd - zřizování společností - vypracování podkladů k úvěrům -příprava na audit.

Naše služby: - realitní činnost - správa a údržba nemovitostí - činnost účetních poradců, vedení účetnictví - pronájem a půjčování věcí movitých.

Účetnictví - vedení - poradenství Znalecké posudky - oceňování podniků Kurzy - účetnictví

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání Ekonomické poradenství Organizační poradenství Vedení účetnictví.

Ekonomické poradenství Vedení účetnictví.

Služby: - auditorské služby - daňové a ekonomické poradenství - vedení podvojného účetnictví - zpracování mezd

Stanovení daňové povinnosti - daňové poradenství. Ekonomické poradenství Vedení účetnictví - vedení daňové evidence - mzdová evidence - zpracování výkazů pro Správu sociálního zabezpečení a Zdravotní pojišťovnu - účetní poradenství - zastupování na úřadech.

Vedení účetnictví. Mzdy, personalistika, účetnictví.

Služby: - zpracování účetnictví a mezd, mzdy - účetní poradenství.

Služby: - vedení, zpracování podvojného účetnictví, účetní uzávěrky - daňové poradenství, vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - vedení mzdové a personální agendy, zpracování mezd, mzdy.

Truhlářství, podlahářství. Truhlářské a podlahářské práce. Izolatérství. Zateplení, tepelné Izolace. Pokrývačství, tesařství. Pokrývačské a tesařské práce. Malířství, natěračství. Malířské a natěračské práce. Realizace, rekonstrukce. - střechy - výměna oken. Služby: - vedení a zpracování účetnictví - ekonomické, účetní ...