Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Vedení účetnictví. Daňová evidence. Poradenství: - ekonomické - daňové.

Poskytuje - daňové poradenství Poskytuje - finančně - ekonomické poradenství

Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Velkoobchod a maloobchod Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Zprostředkování obchodu a služeb Pronájem a půjčování věcí movitých Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

Vedení - účetnictví Prodej - lahůdky - potraviny - tabák - noviny Sběrna SAZKA včetně kurzových sázek Prodej - dárkové předměty.

Služby: - DPH - daně z příjmů - silniční daň - daně z nemovitostí a z převodu nemovitostí - zpracování personální a mzdové agendy včetně odvodů a vystaveni příslušných příkazů k úhradě - metodické účetní a metodické daňové konzultace. - ekonomické rozbory - konzulatce při zpracování dat v informačních systémech - systémová ...

Zakládání obchodních společností. Překlady, tlumočení. Vedení účetnictví. Daňová evidence.

Daňové poradenství Zpracování účetnictví, daní

Služby administrativní: - vedení účetnictví a daňové evidence pro fyzické osoby, živnostníky, právnické osoby, firmy - přiznání DPH Španělština, španělský jazyk: - tlumočnictví a překladatelská činnost.

Vedení účetnictví, činnost účetních poradců -konkurzy -likvidace -dražby -administrativa -zpracování dat .

-Obchodní činnost Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Služby: - účetnictví - daňové poradenství.

Nabízíme daňové poradenství včetně zpracování všech druhů daňových přiznání: - daně z příjmu - DPH - silniční daně - daně z nemovitostí. Dále poskytujeme účetní a ekonomické poradenství, zpracujeme mzdy a personalistiku. Zajišťujeme audit.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání - účetní a daňové poradenství.

Poradenství: -všeobecné, daňové a ekonomické poradenství italským společnostem, které chtějí podnikat v České republice. Informace týkající se založení společnosti v České republice, problematiky daní, celních záležitostí, smluv, finanční problematiky, zaměstnaneckého poměru, administrativních ...

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování mzdové a personální agendy, vypracování mezd - zastupování na úřadech.

Ekonomické a účetní poradenství.

Účetnictví, daňové, auditorské a právní poradenství. Služby: -účetnictví: -jednoduché -podvojné -mzdové.

Vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy. Zpracování daňových přiznání dph, daň z příjmu, silniční daň, daň z nemovitosti.

Správa nemovitostí: - pravidelný servis technického zařízení, - úklidový servis, - údržba a opravy objektu. Vedení účetnictví.

Správa, údržba budov. Stavební práce. Daňové a účetní poradenství.

Služby: - ekonomické poradenství - daňová evidence, zpracování daňového přiznání - zastupování při jednání na úřadech - vedení účetnictví - vedení mzdové a personální agendy.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy