Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Daňové služby Účetní služby Odkup společností - krizové řízení společností Realizace pohledávek Marketingové poradenství

Nabídka auditorské činnosti a zpracování účetnictví

Daně Vedení - účetnictví, mzdy Bytová správa Personalistika

Vývoj a implementace: - informační systém EIS APSO - programování na zakázku - tvorba web aplikací B2B, B2C - outsourcing. - platforma Intel - servery Hewlett-Packard - operační systém - UNIX, Linux, Windows NT, Windows XP, …. Školení: - moduly informačního systému EIS APSO - databázový systém PROGRESS ...

Daňové poradenství Účetní poradenství

Provádíme audit pro společnosti, města i neziskové organizace. Zajišťujeme komplexní auditorské služby, vedení účetnictví, daňové a účetní poradenství. Školení vnitřního kontrolního systému. Vytvoření oběhu účetních dokladů a směrnic pro organizace.

Zpracování mezd. Personalistika. Daňové poradenství.

Poradenství: - organizační, podnikatelské - účetní, ekonomické. Služby: - provádění finančních operací ve firmách.

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Poradenství - účetnictví - daňová evidence

Vedení - účetnictví - mzdová a personální agenda

Vedení účetnictví a daňové evidence (jednoduché i podvojné účetnictví), mzdy, DPH, ekonomické poradenství. Ekonomické projekty včetně projektů EU.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - daňové poradenství.

Služby: - poradenství v oblasti účetnictví, účetní poradenství.

Autobusová doprava Vedení - podvojné účetnictví, majetek a mzdy Stavební práce

DPH zpracování, daňové přiznání, zpracování, vedení účetnictví, daňová evidence, mzdy, poradenství. Správa nemovitostí.

Účetní a daňové poradenství pro malé i střední firmy a společenství vlastníků bytových jednotek.

Služby. - kompletní zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - zpracování mezd, mzdové agendy - finanční analýzy - poradenství v oblasti veřejných zakázek.

Služby: - v oblasti facility managementu: - komplexní správa a údržba administrativních budov - služby technologických dispečinků - technická a IT podpora pro podnikatelské subjekty, firmy - úklidové služby, úklidy - služby spojené s provozem objektu - správa a údržba vlastních nemovitostí - účetní služby - ...