Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Služby: - třídění, uložení, skladování a péče o písemností a skartace - inventarizace, oceňování a organizace dražeb a prodejů movitého a nemovitého majetku - vedení daňové evidence.

Vedení účetnictví pro právnické osoby. Vedení daňové evidence pro fyzické osoby. Mzdová a personální evidence. Daňové poradenství.

Vedení účetnictví, daňové evidence a mzdové agendy.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - ekonomické, organizační a majetkového poradenství.

Vedení - účetnictví - daňová evidence

Zpracování účetnictví, daňové evidence a mezd a poskytování daňového a účetního poradenství.

Hudební skupina Deep Cut. Zprostředkování: - nabídka vystoupení hudební skupiny. Služby: - ekonomické poradenství.

Služby. - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové agendy, zpracování daňového přiznání, daně - účetní, ekonomické poradenství.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - účetní a ekonomické poradenství.

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování podkladů k daňovému přiznání, daně - personalistika.

Vedení účetnictví, mzdy. skladová evidence, DPPO, VZZ, rozvaha, přílohy, DPFO, daňová evidence

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví

Nabízíme: - daňové poradenství - auditorské služby.

HZ ECONOMIST spol. s r.o. účetní, daňové a poradenské služby, člen PKF: - rekonstrukce účetnictví - kontroly účetnictví - inventarizace majetku - zpracování oběhu dokladů a směrnic - audity - daně - zastupování na úřadech - účetní poradenství - vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování účetních závěrek.

Společnost pro daňové poradenství. Daně: - veškeré poradenství - přiznání včetně odkladů - DPH - optimalizace daňové povinnosti - podpora při daňových kontrolách - daňový audit - zastupování před územními finančními orgány - projekce daňových povinností - pravidelný daňový dohled nad účetnictvím, jednorázové ...

Účetní firma. Služby: - účetní poradce - vedení účetnictví - vedení daňové evidence

Daňové poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, účtování mezd. Vyhotovování daňových přiznání k daním z příjmů fyzických i právnických osob, DPH, intrastat, daňová přiznání k daním z nemovitých věcí, k daním z nabytí nemovitých věcí, spotřební daně..

Naše firma podniká v účetnictví již od roku 1992. Máme širokou klientskou základnu od fyzických osob, přes menší firmy až po velké společnosti. Poskytujeme komplexní účetní služby s důrazem na přesnost a včasnost. Zabýváme se vedením účetnictví, daňovou evidencí, zpracováním mezd, auditorskou činností a insolvenční problematikou, ...

Vedení účetnictví, daňová evidence, mzdy a personalistika..

Poskytuje - daňové poradenství Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdové agendy

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence