Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Účetnictví vedení, poradenství.

Veškeré účetní služby včetně poradenství

Zpracování - přehledy DPHdaňové poradenství Vedení - daňová evedence - mzdy - personalistika.

Daňové poradenství. Daňový poradce, inančně ekonomické rady.

Daňové poradenství. Daňový poradce.

Naše služby Vedení účetnictví Vedení daňové evidence Zpracování mezd pro velké organizace Zpracování mezd pro malé organizace Vedení mzdové agendy Vedení personální agendy Zpracování statistických hlášení Zpracování daňových přiznání pro fyzické osoby Zpracování daňových přiznání pro právnické osoby Zastupování klientů na příslušných ...

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence

Služby: -poradenské -vedení účetnictví -mzdy, zpracování mezd.

Služby: - ekonomické a daňové poradenství - vedení účetnictví - fúze, rozdělení, založení. likvidace firem - vedení personální agendy - audity.

Vedení účetnictví. Silniční motorová doprava - nákladní.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.