Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Daňová evidence Vedení, rekonstrukce účetnictví - mzdová a personální agenda

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Účetnictví - vedení - poradenství - daňová evidence

Nabídka vedení účetnictví a daňové evidence.

Fotodokumentace kulturních a společenských událostí. Vedení účetnictví a daňové evidence.

činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Prodej polotovarů a speciálních tvarových výrobků ze slinutých karbidů.

- učetnictví - mzdy - audit - daňové poradenství

Služby: -opravy fotovoltaických elektráren -zvyšování efektivity FV elektráren -energetické poradenství -minimalizace nákladů za všechny druhy energie -daňové poradenství -vedení účetnictví Výroba: -regulátory spotřeby elektřiny.

Realitní a inženýrská kancelář Prodej, koupě, pronájem: -rodinné domy -komerční objekty -byty -chaty -pozemky Služby: -oceňování nemovitostí -architektonické návrhy -technický dozor stavby Účetnictví.

Ostraha majetku a osob Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti

Vedení účetnictví, daňové evidence, personalistiky, mezd a daní Zastupování na FÚ, SP, ZP a ÚP

Daňové poradenství Vedení - účetnictví FO, právnické osoby, spolky - daňová evidence Znalecká činnost - ekonomika - účetní evidence

Daňové, účetní a ekonomické poradenství, ověřování nákladů na vědu a výzkum

Realitní a finanční společnost: -prodávajícímu vyhledáme vhodného zájemce -sepíšeme kupní smlouvu -obstaráme vklad do Katastru nemovitostí -zajistíme znalecký posudek. Správa objektů s bytovými a nebytovými prostory. Ubytování. Leasing. Pronájem nemovitostí. Finanční, ekonomické poradenství, služby: -založení účtu ...

Daňové poradenství. Jednoduché, podvojné účetnictví.

Auditorské služby. Daňové poradenství: - zpracování daňového přiznání. Účetní poradenství: - vedení účetnictví - mzdová a personální agenda.

Účetní a daňová kancelář. Účetní a daňové poradenství. Služby: -vedení, rekonstrukce a kontrola všech typů účetnictví a to jak v našich kancelářích, tak i u klienta, případně prostřednictvím vzdáleného přístupu, on-line hostování účetního software POHODA -daně, daňové přiznání -personalistika -mzdy, výpočet mezd -audit, daňové i ...