Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
- vedení účetnictví (podvojné účetnictví) - vedení daňové evidence (jednoduché účetnictví) - vedení personální a mzdové agendy - rekonstrukce účetnictví a daňové evidence - účetní poradenství - zpracování daňových přiznání, přehledů pro zdr.pojišťovny, OSSZ - zpracování výkazů pro statistiku - vypracování výkazů INTRASTAT

Daňová přiznání FO a PO - DPH, silniční daň, Vedení účetnictví, vedení daňové evidence, vedení mezd.

Daně - přiznání - poradenství Účetnictví - vedení - poradenství

Účetní a daňové poradenství. Montáž: - sádrokartony - ocelové konstrukce. Drobné stavební práce, rekonstrukce: - byty - domy.

Daňové poradenství Vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd

Daňové poradenství Ekonomicko - organizační poradenství Poskytují - ekonomicko-organizační poradenství Vedení - účetnictví.

Daňové poradenství Účetnictví.

Vedení daňové evidence. Vedení a poradenství účetnictví.

Vedení účetnictví a komplexní ekonomický servis pro malé a střední podnikatele.

Daňové poradenství Bytová družstva Společenství vlastníků

Daňová poradenství Účetní poradenství

- vedení účetnictví, daňové evidence - mzdová agenda - přiznání k daním, administrativa - zastupování před úřady - kompletní servis pro OSVČ a drobné firmy do 10 zaměstnanců

Služby a poradenství - v oblasti vedení účetnictví a daňové evidence

Finanční a ekonomické poradenství - poradenství v krizovém řízení Organizační poradenství Účetnictví - vedení - poradenství Komplexní služby pro insolvenční správce a likvidátory Veřejné dražby Oceňování - majetek pro věci movité Archivace - písemnosti

Pohledávky - odkup - vymáhání, oddlužení Insolvenční poradenství osob a společností

Služby: -daňové poradenství -finanční ekonomické poradenství -vedení účetnictví.