Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Auditorské službypersonální a organizační audity Grantové poradenstvíekonomické analýzy Vedení - účetnictví Poskytování - právní poradenství Konzulting - personalistika

Ekonomické poradenství Účetní služby Překladatelství

Jiří Gabaj GMG - Jsme firmou působící od roku 1994 a na trhu účetních, ekonomických a poradenských služeb. Poskytujeme vedení účetnictví, mzdové agendy a daňové evidence pro malé a střední firmy. Brno, Vyškov a Prostějov.

Ekonomické a investiční poradenství Vedení - účetnictví - daňové evidence.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Výuka kurzů: - výpočetní technika - vedení podvojného účetnictví - likvidátor obchodních firem.

Daňové poradenství Vedení - účetnictví

Poskytuje - daňové poradenství Poskytuje - ekonomické a finanční poradenství

Nabídka daňového a ekonomického poradenství, vedení mezd, personalistiky, účetnictví a daňové evidence.

Vedení: - účetnictví - daňová evidence.

Daňové poradenství Vedení - účetnictví - mzdové agendyúčetní poradenství

Služby: - zpracování, vedení účetnictví - jednoduché, podvojné - manažerské učetnictví - daňový poradce, daňové poradenství - daňová evidence - zpracování daňového přiznání - odklad podání daňového přiznání do 30.6. - daňová optimalizace - daňový audit, auditor - mzdová agenda a personalistika - zpracování podkladů pro jednání ...

Sestavení - daňová přiznánídaňové optimalizace Vedení - podvojné účetnictví - daňová evidence - mzdy - personalistika

Daňová přiznání Podvojné účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda

Auditorské služby. Daňové poradenství. Ekonomické poradenství. Vedení účetnictví.

Služby: - poradenská a účetní společnost zaměřená na oblast účetní, daňovou a mzdovou - daňová evidence.

Daňové poradenství Vedení účetnictví - vedení daňové evidence - evidence příjmů a výdajů - zpracování DPFO - zpracování účetních výkazů a sestav - mzdová agenda - účetní poradenství - zastupování na úřadech

Cestovní agentura - specializace Bulharsko, Itálie, Chorvatsko, Maďarsko, Španělsko, Madeira Prodej- bulharská kosmetika. Vedení účetnictví.