Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Vedení účetnictví - mzdová a personální agenda Pohledávky - správa Správa nemovitostí

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Personalistika, mzdy, daňové přiznání.

Daňové poradenství. Právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb.

Bezpečnostní agentura Cestovní kancelář Silniční nákladní doprava - mezinárodní - do 3t Těžká nákladní doprava Spediční činnost Prodej - lodě Truhlářské práce Vedení účetnictví Export a importobchodní činnost - potraviny - mobilní telefony - lodě Výroba - www stránky

Činnost účetních poradců - vedení účetnictví Realitní činnost Správa a údržba nemovitostí

Zpracování - daňová přiznání Vedení - podvojné účetnictví - daňová evidence - personální a mzdová agenda - zastupování či asistence při jednání s úřady.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Vedení účetnictví - daňová evidence - mzdy.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Kompletní zpracování - účetnictví - daňové evidence - poradenství.

Zpracování - daňová přiznání Vedení - mzdové účetnictví

Auditorské služby. Daňové poradenství.

Ekonomické poradenství Školení v oboru účetnictví Evidence majetku Vypracování směrnic organizacím Účetnictví Rekonstrukce účetnictví.

Ekonomické poradenství Vedení - účetnictví Oceňování - znalecké posudky Kongresové a konferenční služby

Účetní a daňová kancelář se zabývá kompletním servisem v účetní a daňové problematice pro naše klienty již od roku 1992. Vedení účetnictví, účetní a daňové poradenství.

Poskytuje: - ekonomické poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - kontrola vedení účetnictví - účtování zásob a majetku - zpracování roční účetní závěrky.

Ekohelp. Vedení účetnictví soukromým firmám: -jednoduché, podvojné. Zpracování: -daňového přiznání, mzdové agendy, DPH* -kompletní ekonomické poradenství. Vypracování: -podnikatelských záměrů a úvěrů. Daňové poradenství.

Auditorské služby. Daňové poradenství.