Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Vedení účetnictví. - daňová přiznání - odklady daňového přiznání - ekonomicko - organizační poradenství - účetnictví, daňová evidence - mzdy - vyřizování úvěrů. Kancelář Brno: Palackého tř.168, 61200 Brno Tel: 604291242 Kancelář Praha: Husitská 344, 13000 Praha Tel: 604291242.

Služby: -zpracování jednoduchého i podvojného účetnictví -daně: -daň s příjmu -DPH* -veškerá daňová přiznání (jednání na FÚ) -mzdy: -zpracování mezd -personální agenda (malé i velké organizace) -poradenství: -daňové, účetní -ekonomické propočty, kalkulace.

Příprava, vyhotovení a podání daňového přiznání k DPH včetně optimalizace daňové povinnosti - zastupování při jednáních s úřady státní správy - daňové poradenství Vedení účetnictví - daňová evidence - účetní poradenství - zpracování mzdové a personální agendy - zastupování při jednáních s úřady státní ...

Auditorské služby Daňové služby Účetnické služby (možné zajistit i majitelům, ze zahraničí, ale firmu mají v ČR. Anglicky, francouzky a rusky)

Služby: - auditorské - poradenství daňové, ekonomické, účetní.

Auditorské služby Daňové služby Myslivost

Služby: - audity - daňové poradenství - vedení účetnictví a poradenství.

Daňový poradce. Správce konkursní podstaty. Bilanční účetní.

Daňové poradenství. Vedení: - účetnictví - daňové evidence - mzdové a personální agendy.

Hydroizolace: - PVC a TPO folie na střechy - jímky - silážní jámy - bazény - asfaltové pásy Izolace: - tepelná izolace střech - vegetační střechy (zelené střechy). Veškeré účetní služby. Rekonstrukce bytových jader Montáž a prodej centrálních vysavačů

Služby: -zpracujeme účetnictví -daňovou evidenci -DPH -mzdy -daňové přiznání

Vedení účetnictví, daňovou evidenci a zpracování mezd poskytuji v Plzni a okolí již od roku 1997. Díky tomu poskytuji kvalitní služby za výborné ceny. Podívejte se na mé webové stránky. Pokud Vás má nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat.

Vedení účetnictví - jednoduché i podvojné Zpracování mezd, roční uzávěrky, daňového přiznání.

Poradenská společnost která působí na českém a mezinárodním trhu svojí nabídkou specializovaných služeb pro podnikatelské i nepodnikatelské subjekty ze soukromého i veřejného sektoru. Transakční poradenství. Oceňování.

ZADA a.s. je nezávislý právní, daňový specialista, zaměřující se na zastupování klientů v případech daňových kontrol. ZADA a.s. přináší efektivní řešení daňových kontrol, a to novým programem připraveným zejména pro malé a střední podnikatele. ZADA a.s. je společnost působící plošně po celém území ČR a zastupující klienty před všemi Finančními ...

Daňové poradenství - daně z převodu nemovitostí - daně z investic - DPH - daně z příjmu fyzických osob Účetní poradenství - analýza a vysvětlení účetní závěrky - příprava účetní závěrky výkaz zisků a ztrát, rozvaha v českém, anglickém nebo německém jazyce.

Vedení, kontrola, zpracování účetnictví.