Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Poradenství: -daňové -ekonomické -účetní.

Auditorské služby. Daňové poradenství. Vedení účetnictví.

Daně – zpracování přiznání k - dani z příjmů právnických osob - dani z příjmů fyzických osob - DPH - silniční dani Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdové účetnictví - zpracování účetnictví pro plátce i neplátce DPH - kontrola úplnosti zpracovávaných dokladů - ...

Služby: -vedení účetnictví -zpracování mezd včetně personalistiky -účetní a ekonomické poradenství -zpracování veškerých daňových přiznání.

Účetnictví, daňová evidence, zpracování mezd, daňové přiznání levně, osobně i on-line.

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Účetní audit. Daňové poradenství. Vedení účetnictví.

Kompletní daňový servis: - daňové přiznání - daňová evidence. Vedení účetnictví. Podvojné účetnictví. Mzdy.

Ekonomicko-finanční a strategické analýzy: -oceňování společností, -reportingové systémy -podnikatelské záměry a plány -operativní a strategické modely -plány a rozpočty -kalkulace, kontroling.

Poradenské a účetní služby: ÚČETNICTVÍ A AUDIT: - vedení účetnictví na vlastním software - účetní a finanční poradenství - zavádění a rekonstrukce účetních systémů a metodiky - systémový a statutární audit (sd) - zpracování mezd (sd). ZPRACOVÁNÍ VÝKAZU: - výkazy dle mezinárodních účetních standardů - manažerské výkazy a ...

Daňové přiznání - zpracování přiznání k dani z příjmu - přiznání k dani silniční Vedení účetnictví - mzdové agendy - daňová evidence - zpracování knihy přijatých faktur závazky - zpracování knihy vydaných faktur pohledávky - zpracování bankovních výpisů - zúčtování hotovostních plateb - paragony, ...

Poskytuje - finanční poradenství Účetnictví - vedení - mzdová agenda

Služby: -daňové poradenství -zpracování daňového přiznání pro fyzické a právnické subjekty -zastupování klientů v daňových záležitostech -zpracování účetnictví -zpracování mzdové a personální agendy. Prodej a instalace: -ekonomický software-programy. Vlastní tvorba programů na zakázku.

Ekonomické poradenství Vedení - účetnictví, daňové poradenství, mzdy, DPH.

Zpracování podkladů pro veškerá daňová přiznání. Vedení: - účetnictví - daňové evidencekompletní vedení mezd - personalististika - vyhotovení statistických výkazů a sestav - rekonstrukce účetnictví - zástupné jednání na úřadech. Archivní a skartační služby.