Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Daňová evidence - daňové poradenství Vedení účetnictví - mzdy - personalistika - účetní poradenství - odvody měsíčních záloh na daň z příjmu - sociální a zdravotní pojištění - mzdové listy - evidenční listy důchodového pojištění

Služby: - vedení účetnictví - vedení mzdové agendy pro malé i velké organizace - účetní a daňové poradenství - zpracování daňové evidence - zpracování veškerých daňových přiznání (včetně společného zdanění manželů)

Vedení účetnictví Vedení daňové evidence Zpracování mezd

Kompletní IT outsourcing, správa serverů a sítí, servis SW&HW, vzdálená správa, strukturovaná kabeláž, e-shop. Vedení účetnictví a daňové poradenství. Mzdy

Vedení účetnictví Dodávka - počítače - poradenství při nákupu Správa - počítače

V oblasti účetnictví jsme začali podnikat jako jednotlivci již v roce 1993. V roce 2003 jsme svoje síly definitivně spojili a založili jsme společnost s ručením omezeným FANTOZZI. Nabízíme komplexní zpracování účetnictví fyzických osob – daňová evidence (původně jednoduché účetnictví) tak i zpracování účetnictví (původně podvojné ...

Daňové poradenství Účetní poradenství - vedení účetnictví

Prodej - laky - tmely Finanční poradenství Vedení - účetnictví Prodej a půjčovna - brusné strojeprodej - brusivo

Komplexní daňové poradenství Ekonomické poradenství Vedení účetnictví - zpracování mezd a evidence pracovníků

Zpracování - DPHdaňové poradenství Vedení - účetnictví jednoduché, podvojné - mzdy Realitní činnost

Nabízíme komplexní vedení účetnictví, daňové evidence, personalistiky, mezd a zpracování daní pro právnické a fyzické osoby za příznivé ceny.

Vedení účetnictví. Prodej: -mobilní telefony -počítačové sestavy -počítačové příslušenství, komponenty.

Výkon zeměměřických činností: -geodetické práce pro katastr nemovitostí -geometrický plán -vytyčení pozemku -zaměření stavby, věcné břemeno. Odpovědný geodet. Účetní služby, mzdová agenda.

Vedení účetnictví a daňové evidence. Dodávky, instalace, zaškolení: - software pro účetní a daňovou evidenci AdmWin.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Účetní poradenství - vedení účetnictví

Nabízíme: - vedení účetnictví, mezd, zastupování na úřadech.