Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Podnikatelské poradenství Účetní poradenství Tvorba - účetní program PENDEN, DOLIFAKT, MZDY Lektorská činnost

Auditorské služby. Daňové, účetní poradenství.

Daňové poradenství Zpracování účetního a obchodní systému - zpracování účetnictví - zpracování mezd

Poradenství: -ekonomické -finanční. Vedení účetnictví.

Zpracování: - daně, daňové poradenství. Ekonomické, účetní poradenství. Vedení: - účetnictví - mzdová a personální agenda.

Zpracovává - daňové přiznání Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Správa bytových domů - správa administrativních budov Regenerace a revitalizace domů

Nabízíme vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd, účetní dohled, rekonstrukce účetnictví a zastupování před úřady.

Daňové poradenství Účetní, mzdové a personální poradenství

Účetnictví: - vedení účetnictví a daňové evidence - rekonstrukce účetnictví - odborný dohled nad vedením účetnictví - účetní poradenství - zavedení účetního systému společnosti - odborná pomoc při účetní závěrce. Mzdy: - zpracování mezd - personální a mzdové poradenství. - vedení mzdové agendy

Komplexní zpracování účetnictví a daní - účetní poradenství

Zpracování daní - daňové poradenství Poskytuje - ekonomické poradenství Účetnictví - vedení - účetní poradenství

Vedení - účetnictví - daňová evidence

Dodávka, montáž, opravy: -bytová měřící a regulační technika vody a topení -pro vlastníky domů a bytů. Nabízíme: -komplexní správu nemovitostí -jednoduché, podvojné účetnictví -instalatérské práce -zámečnické práce.

Nákladní autodopravaodvoz - odpady - štěrk - písek Daňové příznání Finanční poradenství Vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd Zemní a výkopové práce

Právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Účetnictví pro malé a střední firmy. Nabízíme: - vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy - zpracování daňových přiznání, vnitropodnikových směrnic

Služby: -ekonomické a účetní poradenství -vedení, kontrola, zpracování účetnictví.

Poskytování ekonomického poradenství a vedení účetnictví.

Daňové poradenství. Zpracování: - jednoduché i podvojné účetnictví - daně.

Daňové poradenství. Zpracování: -jednoduché i podvojné účetnictví -daně.