Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Daňové poradenství. Zpracování: -jednoduché i podvojné účetnictví -daně.

Služby: - daňové poradenství - vedení podvojného a jednoduchého účetnictví - mzdové účetnictví.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti investic, podnikových financí, daní a účetnictví.

Účetnictví: -vedení jednoduchého i podvojného účetnictví na PC, -zpracování DPH a daňové přiznání sledování výsledku hospodaření -zpracování roční účetní uzávěrka a daňové přiznání vč. všech výkazů a příloh -vedení kompletní mzdové agendy -bezplatné ekonomické poradenství stálým klientům.

Vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování mzdové agendy. Rekonstrukce účetnictví, daňová přiznání, daňová optimalizace, ekonomické a účetní poradenství. Individuální přístup je samozřejmostí!

Vedení účetnictví pro malé a střední firmy, vedení daňové evidence, zpracování mezd, zastupování na úřadech. Vedení všech předepsaných evidencí, zpracování organizačních směrnic, podkladů pro vyřízení úvěru. DPH. daň z příjmu, silniční daň. Spolupráce s daňovým poradcem.

Daňové poradenství, vedení účetnictví, zpracování mzdové agendy.

Vedení účetnictví, daňové poradenství, komplexní správa objektů ve vlastnictví družstev, společenství vlastníků, soukromých fyzických osob

Daňové poradenství - zpracování daňových přiznání Ekonomické poradenství Účetní poradenství - vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd

Poradenství: -daňové -finanční -ekonomické -účetní. Účetnictví: -jednoduché -podvojné. Zpracování: -podnikatelské záměry -úvěrové žádosti -finanční analýzy.

Audit Daně Ekonomické poradenství Organizační poradenství Likvidace společností Investiční poradenství - úvěrové poradenství Právní poradenství

Účetnictví. Daňové a podnikatelské poradenství. Audit, oceňování.

Daňové poradenství - zpracování daňového přiznání Účetní poradenství - vedení účetnictví - personální a mzdová agenda

Zabýváme se činnostmi v oblasti cla a intrakomunitárního obchodu.

Auditorské služby. Daňový poradce. Hospodářské poradenství pro české firmy spolupracující s rakouskými partnery.