Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Daňové poradenství. Vedení účetnictví.

Nabízíme kompletní služby v oblasti zpracování účetnictví, daňové evidence a poradenské služby i pro německy hovořící klienty.

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Účetní poradenství - mzdová agenda

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika - počítače - programové vybavení - kancelářská technika. Programování databázových aplikací na zakázku. Účetnictví příspěvkových a neziskových organizací.

Účetní služby. Zajišťujeme vedení účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy pro živnostníky a malé firmy na Kyjovsku a Hodonínsku.

Daňové poradenství - zpracování daňových přiznání Účetní poradenství - vedení a rekonstrukce účetnictví - daňová evidence - personální a mzdová agenda

Zpracování daňového přiznání Vedení účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda

Vedení účetnictví a daňové evidence pro malé a střední podnikatelské subjekty. Administrativní práce pro velké firmy. Provozovny: Praha Bystrá 761 193 00 Praha 9 - Horní Počernice Kosmonosy Víta Nejedlého 241/16 293 06 Kosmonosy

Daňové poradenství Účetní poradenství - vedení účetnictví

Zpracování: -daňová přiznání Vedení: -účetnictví -daňová evidenceúčetní poradenství.

Ekonomické a finanční poradenství Vedení - účetnictví Pořádání - dražby

Vedení účetnictví a mzdové agnendy. Poradenství: - ekonomické - daňové - právní. Vymáhání, odkup pohledávek. Marketingové služby.

Auditorské služby Účetní služby

Služby: -komplexní vedení ekonomických agend firem -účetnictví.

Daňové poradenství Účetní poradenství - zpracování mezd

Vedení - daňová evidence - účetnictví na zakázku

Audit. Daňové poradenství. Vypracování daňového přiznání. Finanční poradenství. Analýza prosperity podniku. Vypracování žádosti o úvěr. Zpracování podnikatelských záměrů. Zpracování privatizačních projektů. Vedení jednoduchého i podvojného účetnictví. Komplexní služby při založení firmy. Likvidace organizací.

Daňové poradenství Vedení účetnictví Zpracování mezd Intrastat

Poskytování daňového poradenství.