Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Daňové poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence, vedení mzdového účetnictví, podnikové poradenství.

Vedení: - účetnictví právnických a fyzických osob - daňové evidence - daňová přiznání.

Zajišťujeme provádění auditů účetních závěrek podle mezinárodních i českých auditorských standardů a ostatní ekonomické poradenství. Poskytovatel služeb v oblasti auditu a daní již od roku 1994. Daňové poradenství v oblasti účetnictví a mezd.

Účetní servis: - účetnictví - daně - mzdy - poradenství.

Vedení jednoduchého a podvojného účetnictví. Daňová přiznání. Mzdy. Svoz dokladů.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Naše služby: - vyklízení objektů - demoliční práce - tesařské a truhlářské práce - výkopové práce - elektroinstalace - vodoinstalace - stavební práce.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví a administrativní práce.

Služby: -kompletní ekonomický servis -daňové poradenství.

Projekt FINAPP vznikl v roce 2000 jako důsledek přirozeného vývoje podnikatelského prostředí v ČR, kdy si již většina malých i středních firem uvědomila potřebu aktivní práce v oblasti změny přístupu k vnitropodnikovým procesům a potřebu kvalitních a ověřených informací pro podporu profesionálního rozhodování na všech úrovních společnosti. ...

Služby: -účetní -daňové -poradenství

Ekonomické poradenství Lektorská činnost - účetní software Účetnictví - vedeníoutsourcing - mzdová a personální agenda Investiční poradenství Znalecké posudky - obor ekonomika (ceny a odhady movitých věcí) - obor kybernetika (výpočetní technika) Poradenství - software Lektorská činnost ...

Daňové poradenství, vedení účetnictví a dańové evidence, zastupování na úřadech, zakládání společností.

Služby: -vedení účetnictví -zpracování mezd -ekonomické, mzdové, účetní poradenství -daňové poradenství -auditorská činnost.

Zpracování - účetnictví mzdy Implementace - podnikové informační systémy Helios Orange Pronájem - účetní software

Autodoprava, zasílatelství. Účetnictví. Cyklosport, servis.

Nákup, prodej: -cenné papíry. Poradenství v oblasti kapitálového trhu. Finanční leasing: -osobní automobily -počítače -stroje a zařízení. Služby: -vedení účetnictví -daňové a ekonomické poradenství -audit -personální poradenství.

Audit účetnictví obchodních společností. Audit nevýdělečných organizací / o.p.s., nadace a další /, politické strany. Ověřování hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí. Audit veškerých dotačních titulů(fondy EU apod.) Konzultace a poradenství v oblasti daní, účetnictví a práva. Řešení transformací firem. Školící ...

Poskytujeme široké spektrum služeb v oblasti účetnictví, zpracování mezd a personalistiky. Umožňujeme klientům neztrácet čas nad činnostmi, které nejsou předmětem jejich podnikání. Cílem naší spolupráce je prosperita našich klientů.Soustřeďte se na váš obor podnikání a náročný účetní a administrativní servis nechte na nás.Nabízíme individuální ...

Daňové poradenství Mzdová a personální agenda Účetnictví, daňová evidence

Vedení účetnictví - účetnictví - daně - mzdy a personalistika - účetní poradenství