Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Poskytuji vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd, zastupování na úřadech, zpracování přiznání a mnoho dalšího.Pokusíme se vždy nalézt nejlepší možné řešeni.Praha 5, Karla Engliše 1499/15

Poradenská činnost. Auditorská činnost. Vzdělávaci činnost zaměřená na zavádění a správu integrovaných systémů řízení. Audity kybernetické bezpečnosti řídicích a informačních systémů. Řešení v oblasti informačních a komunikačních technologií.

Výkon zeměměřických činností Technicko-organizační činnost v oblasti požární ochrany Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

IPD-DAŇOVÝ A ÚČETNÍ SERVIS, spol. s r. o. zajišťuje: -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Účetní servis

Účetnické a auditorské činnosti daňové poradenství Výroba elektřiny

Služby: - účetnictví - daně - prodej software pro podvojné a jednoduché účetnictví

Služby: - vedení jednoduchého a podvojného účetnictví a mezd - zastupování na úřadech a zpracování daňových přiznání.

Služby: - vedení účetnictví a daňovou evidenci pro právické, fyzické osoby a příspěvkové organizace - zpracování mzdové agendy - kontroly již vedeného účetnictví a daňové evidence - daňový servis

Služby: - inženýrská činnost ve výstavbě (technický dozor investora) - výkon koordinátora BOZP na staveništi - projektové - zprostředkování prodeje nemovitostí, zpracování všech druhů smluv a úkonů souvisejících Účetnictví a daně. Praní, žehlení a mandlování prádla.

ARROWS pojištění s.r.o. se zaměřuje na daňové a dotační poradenství a služby v oblasti pojištění.

Služby: -daňový poradce -právní pomoc -finančně ekonomické rady.

Služby: -vedení účetnictví -daňová evidence -finanční poradenství pro firmy.

Firma PRICEWATERHOUSECOOPERS AUDIT, s.r.o. pomáhá firmám v oblasti auditu, daní, práva či poradenství, ať už jde o technologie, fúze, udržitelnost, či kybernetickou bezpečnost.

Daňový poradce reg.č.2106. 17 let jsem již daňovým poradcem a vedu účetnictví a mzdovou agendu. Postárám se Vám o tyto záležitosti, k tomu zastoupím na úřadech a poradím. Nebojte se svěřit mi Vaše daně a účetnictví.

Poskytuje - daňové prodenství Poskytuje - účetní poradenství Zpracování - mzdy - účetnictví

Účetní poradce - vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Daňové poradenství Účetnictví - vedení - poradenství

Účetní poradenství. daňové poradenství