Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Poskytuje: -daňové poradenství. Vedení účetnictví a daňové evidence, administrativní práce, provoz FVE a spojená legislativa. Obchodní služby, pronájmy nemovitostí.

Specializujeme se na služby v oblasti auditu servisních faktur a fyzické kontroly rozsahu provedených prací na vozech Volkswagen, Škoda, Seat a Audi.

Zpracování: - daňová přiznání. Vedení: - účetnictví - mzdy - personální agenda.

Komplexní ekonomické a daňové poradenství v oblasti: -účetnictví, daňová evidence -daňová optimalizace -mzdy a personalistika -zpracování daňová přiznání -skladová evidence -kniha jízd -zastupování před státními institucemi a úřady. Zpracujeme analýzu, optimalizujeme a navrhneme několik možných variant jak ušetřit vaší firmě nebo ...

Nabídka vedení účetnictví a daňového poradenství.

Procesní a projektové řízení v oblasti ICT, konzultace, analýzy, audity, marketingové produkty, e-learning, outsourcing ICT služeb

Daňové poradenství Účetní poradenství - vedení účetnictví - správa pojistných smluv - analýza pojištění - řešení pojistných událostí

Vedení - účetnictví - daňová evidence - poradenství

Vedení - účetnictví - mzdové agendy - poradenství - účetnictví

Daňové poradenství Účetní služby Prodej - knihy

Vedení - daňové evidence Finanční poradenství Vedení - účetnictví - mzdové agendy

Daňové poradenství. Účetní poradenství.

Zpracování - daně - daňová přiznání Finanční poradenství Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdová agenda Zprostředkování - úvěry - stavební spoření Zprostředkování - pojištění

Vedení - účetnictví - daňové evidence poskytuje - poradenství

Vedení účetnictví, daňové poradenství, pronájem kancelářských prostor.

Služby: -vedení jednoduchého i podvojného účetnictví -vedení mzdové agendy -účetní poradenství -zprostředkování daňového poradenství -zprostředkování úvěrů pro podnikatele.

Komplexní služby vedení účetnictví a daňové evidence včetně mzdové agendy (není podmínkou) a to jak pro plátce, tak i neplátce DPH.