Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ekonomické poradenství Vedení - účetnictví - daňové evidenceúčetní poradenství.

Zajišťujeme vedení účetnictví, zpracování daňového přiznání a správu nemovitostí. Poskytujeme administrativní pomoc ve formě on-line sekretářky.

Zpracování: - daňová přiznání, daňové poradenství Vedení a rekonstrukce: - účetnictví - daňová evidence - personální a mzdová agendaúčetní poradenství

Poradenství: -účetní -ekonomické -daňové.

Vedení podvojného účetnictví a daňové evidence, zpracování mezd pro velké i malé firmy, rekonstrukce účetnictví a poradenství, zpracování všech daní daňovým poradcem

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Nabízíme provádění veškerých prací spojených s vytvářením účetních dokladů a jejich zaúčtováním. Využíváme stále aktualizovaný profesionální účetní software. Zajišťujeme zpracování a podávání veškerých daňových přiznání. Na základě plné moci běžně zastupujeme zákazníky při jednáních a kontrolách.

Daňové přiznání Vedení účetnictví Zpracování mezd

Služby: - účetnictví - vedení daňové evidence a mezd

Služby: -účetnictví -vedení daňové evidence a mezd

Služby: -vedení účetnictví.

Nabízíme: - auditorské služby - daňové poradenství - personalistika a mzdy - účetní služby - oceňování - ekonomické a organizační poradenství

Společnost ICARIS Conference Management byla založena v roce 1992 a je profesionálem v oblasti kompletní organizace konferencí, kongresů, sympozií a všech doprovodných služeb. .

-daňová evidence -účetnictví - podvojné -personalistika - mzdy -zastupování na úřadech OSSZ, VZP, ostatní ZP, FÚ -administrativní úkony -kontroly smluv

Služby v oblastech: -projektové a konstrukční práce a inženýrská činnost -černobílý a barevný tisk na inkoustovém plotru HP DesignJet 450C -účetnictví -půjčovna sportovních a rybářských potřeb.

Účetní poradce nabízí veškeré účetní služby včetně poradenství.

Trhací práce Stavební práce Zámečnické práce Účetnictví

Činnost: - daňová evidence - vedení účetnictví.

Správa a údržba objektů domovního fondu. Zpracování a údržba ekonomické evidence. Vedení účetnictví bytových jednotek a zpracování daňového přiznání. Údržba a opravy spravvaných budov.

Stavební bytové družstvo (SBD). Pronájem, správa, údržba: - nemovitosti (byty, domy). Komplexní služby spojené se správou bytových a nebytových prostor. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví.

Podporujeme vaše podnikání: pokud chcete založit s.r.o. nebo koupit ready-made firmu, ušetřit za kancelář pomocí virtuálního sídla, tzv. virtuální kanceláře nebo poradit s organizací, účetnictvím či marketingem, jsme zde pro vás.