Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Účetní služby. Vedení účetnictví, mzdové agendy, přiznání k daních všech typů. Poradenství: - ekonomické - organizační. Fotoslužby, fotografické a video služby. Natáčení svateb a rodinných oslav. Sídlo firmy: - Bezručova 194/34, Český Těšín.

KPMG je celosvětová síť poradenských společností poskytujících služby v oblasti auditu, daní a poradenství. V jejích členských společnostech pracuje více než 145 000 pracovníků ve 152 zemích. Nezávislé členské společnosti sítě KPMG jsou přidružené ke KPMG International Cooperative („KPMG International“), švýcarské organizační jednotce.

Služby: -účetnictví (dříve podvojné účetnictví) -daňová evidence (dříve jednoduché účetnictví) -vedení a rekonstrukce účetnictví a daní včetně služeb souvisejících -účetní uzávěrky a závěrky mimořáné -mzdové účetnictví a personální poradenství -účetní poradenství -ekonomické, organizační, finanční a podnikatelské ...

Daňové poradenství. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence. Provozovna JABLONEC NAD NISOU 466 01 Jablonec nad Nisou Komenského 939/21A TEL: + 420 483 310 313 FAX: + 420 483 310 313 mobil: +420 603 310 998 e-mail: office.jablonec@appia.cz

Daňové, účetní a ekonomické poradenství.

Audit: - ověřování účetní závěrky - audit podle IAS - zpráva pro zvláštní účely Daně: - daňové poradenství - daňová analýza - daňový audit Další služby: - účetnictví - mzdy - školení - přednášky.

Poskytujeme služby v oblasti: - účetnictví, ekonomické a daňové poradenství - vedení účetní, mzdové a personální agendy.

Služby: -zpracování účetnictví. -zpracování daňové evidence.

Auditorské a účetní služby - poskytování daňového - účetní a finanční poradenství

Daňová kancelář: - komplexní služby právnickým i fyzickým osobám v oblasti účetnictví, účetního ekonomického a daňového poradenství - nákladové analýzy v daňově ekonomických souvislostech.

Služby: -vedení účetnictví -zpracování daní a všech typů daňových přiznání -archivace -zpracování mezd -vedení daňové evidence.

Účetní a daňová kancelář: - zpracování účetnictví - zpracování mezd - daňové poradenství.

Maloobchod, prodej: -sklo, porcelán, keramika -broušené sklo-i ručně -hladké sklo -ručně malovaný karlovarský porcelán. Daňové poradenství.

Společnost zajišťuje tyto služby: Účetnictví: -podvojné, jednoduché-vedení -rekonstrukce účetnictví -odborný dohled nad vedením účetnictví -účetní poradenství -zavedení účetního systému společnosti

Vystavování, vydávání, zpracování, prodej formulářů: - certifikáty o původu zboží - karnety ATA - form A - EUR-1, EUR-2 Poradenství i s garancí anonymity: - celní - daňové - zdravotní a sociální pojištění Organizování, pořádání: - vzdělávací činnost - kurzy - semináře - výstavy Pronájem: - klub NA RAMPĚ-prostory ...

Vedení: - účetnicví jednoduché podvojné - daně. Kursy kurzy: - práce na PC počítači - účetnictví - program T602 - večerní rychlokursy pí.Podnecká. Prodej: - PC počítače - hardware HW - software SW - autodesk p.Podnecký p.Venzara - audio video elektronika. Výroba příprava: - reklama komplexní ...

Poradenství: - ekonomické - daňové, daně - účetní. Vedení: - účetnictví jednoduché a podvojné - mzdové účetnictví, mzdy.

Vedení účetnictví: -podvojné -jednoduché. Zpracování mezd: -velké firmy -kontrola -zavedení. Daňové poradenství: -fyzické -právnické osoby. Zpracování pojištění: -sociální -zdravotní. Pojištění. Poradenství. Provozovna: -Praha 5, Mohylová 1965

Komplexní ekonomické služby: - účetnictví. Sídlo v Olomouci.

Auditorská činnost: -ověřování ročních uzávěrek. Ekonomika a účetnictví, zavádění: - daňové přiznání a poradenství - obchodní poradenství - likvidace podniků, bankroty. Zakládání a zřizování firem. Právní poradenství, služby.

Činnost firmy: -ekonomické a účetní poradenství -dodávka a podpora produktů společnosti KVASAR -dodávka a podpora produktů společnosti Stormware-POHODA a COMPEKON -vedení účetnictví a daňové evidence včetně mezd -SAP Business one. Provoz Penzionu Sykovec. www.sykovec.cz info@sykovec.cz Adresa: 3 studně 38 Žďár nad ...