Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Výkup a prodej dřevěných palet z oběhu, výroba dřevěných palet, vedení účetnictví, internetový obchod

Vedení účetnictví. Zpracování: - mzdy - daňové přiznání. E-shop: - kancelářské zboží.

Profesionální vedení firemního účetnictví, daně, mzdová agenda a účetní audit.

Služby: -ekonomické poradenství -vedení účetnictví

Služby: -vedení účetnictví, mzdy -daňová přiznání -daňové a účetní poradenství -ekonomické služby pro podnikatele

Vedení účetnictví a daňové evidence, poskytování poradenství.

Poradenství: -ekonomické -účetní. Vedení účetnictví: -jednoduché -podvojné -daně, mzdy.

Daňové, účetní a ekonomické poradenství.

Auditorská činnost, účetnictví: - činnost organizačních a ekonomických poradců - činnost účetních poradců - činnost daňových poradců

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.

Organizační a ekonomické služby. Organizační a ekonomické služby - daňová evidence a účetnictví, poradenství, pojištění majetku a odpovědnosti nejen podnikatelů. Info, investice, projekty, stavby.

Služby: - zpracování jednoduchého i podvojného účetnictví - vedení personální a mzdové agendy - vyhotovení daňových přiznání - vypracování ekonomických podkladů pro peněžní instituce - daňové poradenství - konzultační činnost v oboru ekonomie Soudní znalec v oboru ekonomie

Účetnictví: - jednoduché, podvojné - kompletní zpracování účetní agendy - DPH, fakturace, daně, styk s úřady - mzdy a personalistika - poradenská činnost v oblasti účetnictví a výpočetní techniky.

Činnost: - poradenství ekonomické - účetnictví - obchod a reklama - realitní - nemovitosti.

Stavební firma. Práce: - stavby: - bytové, občanské - průmyslové, zemědělské - rekonstrukce, modernizace - výstavba-rodinné domy, domky - fasádní úpravy - zateplování - projektová činnost, inženýrské stavitelství. Montáž, oprava, servis, údržba: - elektrická vyhrazená zařízení. Služby: - vedení učetnictví.

Služby: - výroba tepla - výroba elektřiny - podnikání v oblasti nakládání s nebezpečnými odpady - vodoinstalatérství, topenářství - výroba tepelné energie a rozvod tepelné energie, nepodléhající licenci realizovaná ze zdrojů tepelné energie s instalovaným výkonem jednoho zdroje nad 50 kW - vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Poradenství: -daňové, daňový poradce. Vedení účetnictví. Konzultace a řešení konkrétních dotazů v daňové problematice. Zastupování klienta před správcem daně. Zpracování daňových přiznání.

Vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mzdové agendy, tvorba daňových přiznání, poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - účetní poradenství.

Vedení účetnictví pro malé, střední firmy a daňovou evidenci pro OSVČ. Zpracování daňových přiznání daň z příjmu právnických osob a fyzických osob, DPH, silniční daň. Zpracování přehledů pro správu sociálního zabezpečení a zdravotní pojišťovnu. Zpracování mzdové agendy. Zastupování a komunikace při jednáních a kontrolách na ...

Daňové poradenství, účetnictví.

Účetní služby. Vedení účetnictví, mzdové agendy, přiznání k daních všech typů. Poradenství: - ekonomické - organizační. Fotoslužby, fotografické a video služby. Natáčení svateb a rodinných oslav. Sídlo firmy: - Bezručova 194/34, Český Těšín.

KPMG je celosvětová síť poradenských společností poskytujících služby v oblasti auditu, daní a poradenství. V jejích členských společnostech pracuje více než 145 000 pracovníků ve 152 zemích. Nezávislé členské společnosti sítě KPMG jsou přidružené ke KPMG International Cooperative („KPMG International“), švýcarské organizační jednotce.