Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ekonomický poradce. Poradenství: - daňové - ekonomické.

Audit, daně, účetnictví. Auditorské služby pro podnikatele i neziskové organizace. Účetní a ekonomické poradenství.

Vedení účetnictví. Daňová evidence. Zpracování mezd, daňového přiznání.

Služby: - mzdové účetnictví - finanční účetnictví - daňové poradenství

Vedení účetnictví. Poradenství: - účetní - ekonomické. Kompletní zpracování: - mzdy. Kurzy, školení, lektorská činnost.

Služby: -vedení účetnictví -společné zdanění manželů. Vzdělávání, školení, kurzy, výuka: -kurzy učetnictví -daňové poradenství -kurzy a semináře s akreditací MŠMT ČR pro odbornou veřejnost z oblasti účetnictví, daňových zákonů, pracovně právních vztahů, zdravotního, sociálního a nemocenského pojištění -můžete získat aktuální informace ...

Služby: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence -daňové poradenství -daňová přiznání -přehledy -mzdy.

Vedení účetnictví a daňové evidence.

Vývoj software pro účetnictví. Účetní poradenství, vedení účetnictví. Zpracování daňového poradenství. Auditorské služby.

Služby: -kompletní servis podnikatelům a firmám v oblasti daní a účetnictví -konzultace a poradenství v oblasti podvojného i jednoduchého účetnictví, mezd, DPH -kompletní služby v účetnictví.

Poradenství: -daňové -účetní.

Činnost: -vedení účetnictví.

Služby: - auditorské, audity - ekonomické - účetnictví - mzdy - daňové poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství.

Daňového a ekonomického poradenství, vedení finančního účetnictví.

Zpracováváme mzdy, daňovou evidenci a účetnictví. Zajišťujeme teambuilding, pracovní povolení a víza. Poskytování personálního poradenství.

Služby: -vedení účetnictví a daňové evidence -poskytování poradenství.

PROVÁDÍ: - auditorská činnost - daňové poradenství - účetní činnost a poradenství

Daňové poradenství: - účetnictví-jednoduché, podvojné - daňové přiznání.

Služby: -vedení, kontrola, zpracování účetnictví a daňové evidence.

Účetní kancelář Vedení účetnictví Vedení mzdové agendy Kancelář: -Olomouc-Holice, Sladkovského 40, tel./fax:585155181, 585311300.

KOMPLETNÍ PORADENSKÝ SERVIS PRO PODNIKATELE Účetní, daňové a ekonomické služby ÚČETNÍ A EKONOMICKÉ SLUŽBY: -Vedení účetnictví a daňové evidence -Zpracování ekonomických a účetních výkazů, reporty -Rekonstrukce účet. a nastavení účetní metodiky -Zpracování mezd, evidence majetku, leasing -Zastupování na úřadech, elektron. podpis ...

Zpracování, vední: -jednoduché účetní evidence na PC -DHP a hlášení -mzdy i pro velké firmy -roční uzávěrky -revize účetních dokladů. Poradenství: -zúžené daňové.