Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Daňové poradenství. Vedení a zpracování účetnictví, zpracování mezd a personalistiky. Daňová evidence.

Služby: -vedení účetnictví. -mzdová agenda. -vedení daňové evidence. -daňové poradenství.

Účetní firma se sídlem v Pardubicích nabízí daňové poradenství včetně zpracování přiznání, vedení účetnictví a dańové evidence, mzdové účetnictví a ekonomické poradenství.Samozřejmostí je individuální přístup ke klientovi, profesní pojištění, odbornost, spolehlivost a mlčenlivost.

Účetnictví pro malé i velké firmy Zdarma na první rok. Účetnictví, daňová evidence, daň z příjmu a další služby. Pro každého klienta navrhujeme účetní systém co možná nejlépe přizpůsobený jeho potřebám a preferencím. Navrhujeme postupy pro optimalizaci daňových povinností vždy v souladu s platnou legislativou.

Vedení, kontrola, zpracování: -jednoduché i podvojné účetnictví -mzdy do 25 zaměstnanců -daňové přiznání.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

zpracování daňových přiznání vedení daňové evidence (jednoduché účetnictví) - účetnictví (podvojné účetnictví) - personální a mzdové agendy - účetnictví neziskovek, sdružení, církví a družstev rekonstrukci účetnictví / daňové evidence poradenství, konzultace, zastupování na úřadech výpočet povinnosti registrace a plateb DPH

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, daňové evidence a mezd, školení. Rekvalifikační kurzy účetnictví. Nabídka ekonomického poradenství.

Daňové a účetní poradenství...

Daňový poradce. Komplexní služby - daňové poradenství, účetní poradenství, daňové přiznání, odklad daňového přiznání, zastupování před správcem daně. Školení, kurzy účetnictví a daní.

Účetnictví - daně - ekonomika Komplexní účetní, daňové a ekonomické služby: -zpracování účetnictví (daňové evidence) pro fyzické i právnické osoby a sestavení navazujících daňových přiznání (daň z příjmu, DPH, silniční daň) -zpracování mezd a zaměstnanecké agendy, zúčtování daní zaměstnanců -ekonomické služby a poradenství ...

Jsme mezinárodní poradenská společnost, zaměřující se na daňové optimalizace Vaší společnosti. Pomůžeme Vám vybrat vhodné daňové ráje pro založení Vaší Offshore společnosti a pomůžeme Vám i s její správou. Daňové ráje jsou destinace, které poskytují mimořádné daňové zvýhodnění pro zahraniční společnosti. S naší pomocí i Vy můžete navýšit zisky ...

Vzdělání, rekvalifikace, rekvalifikační kurzy: -účetnictví, daně podnikatelských subjektů -účetní a daňový poradce podnikatelů -zákoník práce a mzdová problematika. Služby: -daňové poradenství -auditorské služby -účetnictví. Sídlo firmy: Žižkova 542, 664 62, Hrušovany u Brna

Vedení účetnictví, daňové poradenství.

Služby: -vedení účetnictví a daňové evidence s možností komunikace v německém a anglickém jazyce -účetní poradenství, mzdy a daňová přiznání.

Služby: -vedení účetnictví -daňové evidence -mzdová agenda -zpracování daňových přiznání -administrativní práce -kompletní účetní, daňové a finanční poradenství pro všechny typy fyzických a právnických subjektů.

Služby: -vedení jednoduchého i podvojného účetnictví -zpracování mezd -daňové poradenství.

Vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování daňových přiznání - daňové a účetní poradenství - mzdová agenda - komunikace s úřady

Služby: - účetnictví - daňová evidence.

Služby: -daně -účetnictví -organizační a ekonomické poradenství.