Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Nabízí, poskytuje služby: - úklidové práce denní i jednorázové, včetně dodávky sanitárních zařízení a hygienických potřeb: - kanceláře, skladové prostory - sanitární zařízení (veškeré zásobníky na hygienické potřeby, včetně náplně) - generální úklidy po dokončení staveb (servis pro stavební firmy před předáním stavby ...

PORADENSTVÍ: - účetní - ekonomické - finanční ZPRACOVÁNÍ: - mzdová agenda - daňové přiznání

Poradenství: -ekonomické -finanční Vedení: -jednoduché a podvojné účetnictví

Daňové poradenství. Účetnictví: - jednoduché - podvojné Rozbory: - finanční - ekonomické Prodej, servis, poradenství: - počítače - tiskárny - kompletní software, hardware - programy na zakázku-účetní, ekomické apod.

ORGANIZAČNÍ A EKONOMICKÉ PORADENSTVÍ, ÚČETNICTVÍ.

Vedení jednoduchého a podvojného účetnictví. Zpracování mezd. Sestavení daňového přiznání.

Služby: - účetní, daňové a ekonomické poradenství pro fyzické i právní firmy - zpracování účetních dokladů - vedení mzdových agend - vyhotovení daňových přiznání a ročních uzávěrek - rekonstrukce účetnictví - příprava podkladů pro kontrolu - zastupování na úřadech - zakládání likvidace firem - nákup a prodej firem - poskytnutí sídla ...

Vedení: - účetnictví - daňová evidence.

Ekonomické služby: -archivace dokumentů -vedení účetnictví (podvojné) -ekonomické poradenství -správa pohledávek. Internetové služby a webdesign. Pronájem nebytových prostor.

Veškeré účetní služby mimo mzdového účetnictví. Rychle, kvalitně za rozumné ceny. Kontaktní ososby Bečvářová Milena - tel., Rejdová Michaela - e-mai

Služby: - vedení účetnictví - účetní poradenství - administrativa - vedení mezd.

Daňové poradenství. Zpracování: -jednoduché účetnictví -daně.

Daňová a účetní kancelář: - daně, - ekonomická a mzdová agenda právnických i fyzických osob. Provozovna: Mladá Boleslav, Táborská 922

Zpracování a vedení účetnictví a daňové evidence, zpracování daňového přiznání FO a PO, DPH a silniční daně. Garantujeme nejnižší ceny.

Provoz právní, daňové a účetní kanceláře.

Vedení účetnictví a daňové evidence.

Zpracování: - podvojné účetnictví.

Daňové poradenství. Zpracování: - jednoduché účetnictví.

- vedení účetnictví - účetnictví - daňová evidence

Komorní poradenství v oblasti účetnictví a daňové správy. Tvorba účetních uzávěrek a auditů. Mzdové účetnictví, daňová registrace, převodní ceny, mezinárodní daně, DPH, daně z příjmů, fúze a akvizice, forenzní audit, finanční due diligence, konsolidace a reporting.

Daňový poradce. Člen komory daňových poradců. Služby: - účetní - vypracování daňových přiznání. Poradenství: - daňové - účetní - ekonomické.

- účetnictví - daňová evidence - pomocné činnosti související s pojišťovnictvím a penzijním financováním

Služby: -vedení daňové evidence -vedení účetnictví -mzdové účetnictví -personalistika -ekonomické, účetní a daňové poradenství -tvorba podnikatelských plánů a záměrů -tvorba podkladů pro banky (žádosti o úvěr, hodnocení bonity atd.) -zpracování daňového přiznání -zpracování přehledů pro OSSZ -zpracování přehledů pro zdravotní ...