Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Vedení účetnictví pod soustavným dohledem daňových poradců. Mzdový audit..

Nabídka vedení účetnictví i daňové evidence a zpracování mezd. Daňové poradenství a zastupování na finančních úřadech. ÚČETNÍ SLUŽBY : - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - účetní poradenství.

Služby: - realitní činnost - správa bytových i administrativních objektů - úklidové a údržbářské práce - vedení účetnictví domu - specialista na společenství vlastníků. - hodinový manžel, úklid.

Kompletní vedení: -podvojné účetnictví -daňová evidence -mzdy -DPH -daňová přiznání.

Účetní kancelář: - účetnictví pro malé a střední firmy - zpracování daňového přiznání, mzdové agendy - skladová evidence.

SYMAN Restaurační a hotelová vybavenost: -široký sortiment výrobků pro vybavení Vaší restaurace či hotelu. Cestovní ruch: nevíte kam na dovolenou, a nebo víte a nemáte čas si sami vše vyřizovat a zajišťovat? Uděláme to za Vás my! Ekonomické služby: -ekonomické, účetní, daňové a organizační poradenství fyzickým i právnickým osobám.

Služby, poradenství: - vedení účetnictví - administrativa.

Zpracování daňových přiznání, služby daňového poradce, vedení účetnictví a mzdové agendy.

Praha odklad daňových přiznání, odložení daní, daňový poradce Praha 3 ÚČETNÍ DAŇOVÁ FIRMA ODKLAD PŘIZNÁNÍ DANĚ Z PŘÍJMŮ Člen KOMORY DAŇOVÝCH PORADCŮ ČR. Certifikovaný daňový a účetní expert. Daňové poradenství.

Vedení daňové evidence. Účetní služby.

Audit a účetní poradenství: - standardní audit - audit pro zvláštní účely - poradenská činnost a metodická pomoc v oblasti účetnictví - metodická pomoc při implementaci systémů účetnictví. Daňové a právní poradenství: - poradenství v oblasti všech daní, - zpracování daňového přiznání k dani z příjmů včetně optimalizace daňového ...

Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství

Poradenská kancelář. Daňový poradce.

Služby: - vedení účetnictví - daně - mzdy - dotace a business consulting

Zpracování: - účetnictví - daňové evidence - mzdy, personalistika - daňová přiznání PO, FO, DPH, silniční daň. Ekonomické poradenství.Znalecké odhady majetku podniku.

Činnost: - vedení účetnictví - mzdy

Vedení účetnictví, daňové evidence, vystavování faktur, vedení personální a mzdové agendy, zpracování daňových přiznání, sklady, inventury, roční účetní závěrky včetně příloh, poradenství, zastupování na úřadech

Daňový poradenství. Vedení účetnictví.

Daňový poradce: - vedení účetnictví - zpracování daňových přiznání.

Služby: - vedení jednoduchého a podvojného účetnictví - personální a mzdová agenda - zpracování daňového přiznání. Ekonomické poradenství: - zpracování podnikových záměrů - podklady pro bankovní úvěry - zastupování při kontrolách na FÚ, OSSZ, ZP.

Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Účetnictví.

Vedení účetnictví a daňové evidence.