Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Služby: - vedení účetnictví - daňové, ekonomické poradenství.

Služby: - účetnictví - daňové poradenství.

Nabídka vedení účetnictví a daňové evidence. Poskytování poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování mezd (mzdy) - daňové přiznání, zpracování daně.

NAKLADATELSTVÍ ÚČETNÍ A DAŇOVÉ LITERATURY VELKOOBCHOD - MALOOBCHOD - PRODEJ Prodejna nakladatelství BILANCE Vlkova 20, Praha 3 - Žižkov (v blízkosti VŠE). Prodejna přemístěna do dvora Otevírací doba : pondělí až pátek 9 - 16 hod.

Ekonomické poradenství a financování Vašich podnikatelských aktivit Leasingové služby: -automobily osobní i užitkové -zemědělské stroje -manipulační technika -zdravotní technika -nemovitosti-nebytové prostory pro komerční využití. Překlady: -obchodní -odborné -technické dokumentace -literatura a odborné publikace. ...

Realitní agentura. Ekonomické poradenství. Obchodní činnost. Reklamní činnost.

Služby: - účetnictví - mzdy - daně - audit

CSA, spol. s r.o. Ostrava. Auditorské ověřování: -roční účetní uzávěrky -účetní software -podnikatelské a neziskové subjekty. Sestavování daňových přiznání: -k dani z příjmu právnických a fyzických osob včetně odkladu termínu -k DPH -k ostatním daním. Kontroly: -daňová přiznání, plnění daňových povinností -účetnictví ...

Služby, poradenství: - vedení účetnictví (podvojné, jednoduché) - zpracování mezd, mzdy.

Poradenství: - daňové, ekonomické. Služby: - vedení účetnictví. Daňový poradce.

Personální poradenství a služby pro podnikatele i veřejnou správu. Personální řízení a personální postupy. Vedení personální agendy. Vedení mzdové agendy. Daně z příjmů ze závislé činnosti. Sociální pojištění - příspěvky zaměstnavatelů a zaměstnanců. Zdravotní pojištění - příspěvky zaměstnavatelů a zaměstnanců.

Poskytování daňového poradenství. Nabídka vedení jednoduchého a podvojného účetnictví.

Služby: -vedení účetnictví. -vedení daňové evidence. -daňové poradenství.

Služby: -vedení, kontrola - účetnictví -vedení daňové evidence -personální: -vyhledání a výběr zaměstnanců.

Nabídka zpracování daňových přiznání, vedení účetnictví, mzdové a personální agendy..

Institut mezinárodního obchodu dopravy a spedice IMODS. Poradenská firma, která poskytuje svým klientům komplexní řešení obchodní problematiky, týkající se zejména zajištění průmyslových investičních akcí. Při přípravě i v průběhu realizace tuzemské či zahraniční investiční akce poskytujeme svým klientům smluvní, personální a daňové ...

Služby: - organizační poradenství - účetnictví - daňové poradenství - personalistika a mzdy

ekonomické poradenství, vedení daňové evidence zpracování mezd, zpracování daň.přiznání, účetnictví

Služby: - účetní poradenství.