Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Účetní, daňové a ekonomické poradenství . Zpracování účetních dokladů. Vedení mzdových agend. Vyhotovení daňových přiznání a ročních uzávěrek. Rekonstrukce účetnictví. Příprava podkladů pro kontrolu. Zastupování na úřadech. Zakládání, likvidace firem. Nákup a prodej firem. Poskytnutí sídla firem.

Účetní poradce: - kontrola účetnictví (jednoduché, podvojné) - účetní poradenství - výuka účetnictví jednotlivě i po skupinách (daňové poradce) - přednášky u Svazu účetních.

Účetní kancelář nabízí služby: -vedení, zpracování účetnictví pro fyzické i právnické osoby -vedení, zpracování daňové evidence

Účetnictví. Poradenství: - finančně-ekonomické - daňové - odvody, poplatky a další. Konzultace. Pronájem-kanceláře, nemovitosti.

Služby: -vedení účetnictví -zpracování mezd -účetní uzávěrky -daňová přiznání -administrativní práce.

Služby: -poskytování software -poradenství: -ekonomické.

Komplexní ekonomický a poradenský servis se zvláštním zaměřením na podnikate a celní poradenství.

Účetní a daňové poradenství: - kompletní zpracovaní účetnictví včetně mezd a daňových přiznání - finanční analýzy..

Poradenství: -ekonomické -organizační. Vedení účetnictví. Automatické zpracování dat.

Nabídka služeb: Instalatérské a topenářské práce Měření a regulace ÚT Odečtové a rozpočtové služby Provoz kotelen a VS Účetnictví a poradenství Rekonstrukce střech a fasád Elektroinstalace

výuka účetnictví a daní, zpracování účetnictví a daňové evicence

Vedení účetnictví. Zpracování daňového přiznání. Mzdová agenda.

Služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - zpracování mezd, mzdy - zpracování daňového přiznání.

Daňová a účetní kancelář. Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství.

Consultatio Praha je dceřinou společností rakouské společnosti CONSULTATIO Wirtschaftsprüfungs gesellschaft m.b.H., Wien. člen sdružení AGN-International, London, asociaci samostatných a nezávislých účetních a konzultačních firem. Služby: - vedení účetnictví - výpočty mezd - daňové poradenství - poradenské činnosti: - v oblasti ...

Contract Administration (CA) Současnou pozici na trhu budujeme již od roku 1996, patříme k úzké skupině předních firem poskytujících specializované služby Business Process Outsourcing (BPO) v oblasti správy personální a mzdové agendy.

Daňové poradenství a účetnictví. Služby daňového poradce: -vedení podvojného účetnictví, daňové evidence, zpracování daňových přiznání, daní, mezd a personalistiky -vedení účetnictví -zpracování mezd -účetní poradenství.

Daňová a účetní kancelář: -vedení účetnictví a mezd -vedení daňové evidence a mezd -daňové a účetní poradenství -zpracování daňových přiznání -zastupování na úřadech.

Vedení účetnictví -jednoduché i podvojné -daňová přiznání fyzických i právnických osob -mzdy a administrativa -skladové hospodářství -měsíční i roční uzávěrky -rozvahy a výkazy.

Služby: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence -vedení personální a mzdové agendy -zpracování daňových přiznání -zastupování na úřadech.