Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ekonomické služby - Audit - Účetnictví - Finanční poradenství Sídlo : PRIMASKA IS, s.r.o. Nad Primaskou 27/1179 100 00 Praha Tel.: 283013333-4 Fax : 283013335

Vedení účetnictví. Daňová evidence, daňové přiznání. Zastupování na úřadech.

Vedení: -jednoduché a podvojné účetnictví -mzdová agenda.

Nákup, prodej užitkových vozidel: - dodávky - autobusy - přestavba - servis.

Nabídka vedení účetnictví a daňové evidence. Poskytování účetního a daňového poradenství.

Autoškola Jiří a Květoslava Hořákovi Činnost: - autoškol - leteckých škol Služby: - účetnictví a kontrola - daňové poradenství

Vytváříme a prodáváme ekonomický software - program WinDUO - pro podnikatele, příspěvkové organizace, nevýdělečné organizace a finanční instituce. Multiverze i síťové verze. Možnost využití vzdáleného připojení. Nabízíme vedení účetnictví včetně daňové evidence, mezd, zpracování daňového přiznání. Vzdělávání dospělých. Akreditovaná školení, ...

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové agendy - účetní a daňové poradenství

Personálně-vzdělávací společnost se zaměřením na účetní, ekonomické, obchodní a administrativní obory. PERSONÁLNÍ PORADENSTVÍ.

Proxy, akciová společnost pro audit, daňové a ekonomické poradenství.

Daňový poradce: -daňové a účetní poradenství -komplexní vedení jednoduchého a podvojného účetnictví -zpracování mezd, vedení účetnictví -kontrola účetních dokladů z daňového hlediska -zpracování a kontrola daňových přiznání -zpracování podnikatelských záměrů -jednání s bankovními ústavy. Privat: -Libáň, Staré ...

Účetní kancelář Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - rekonstrukce účetnictví - účetní poradenství.

Účetnictví: -jednoduché -podvojné. Zpracování: -mzdy -daně -sociální pojištění -zdravotní pojištění. Zastupování při kontrolách na úřadech. Audit. Výhradní distributor pro ČR a SR: -analytický software IDEA -kontrolní software, zejména pro auditory:

Daně, účetnictví, poradenství.

Účetní a vzdělávací kancelář Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Poradenství v oblasti podnikání a řízení. Vzdělávání dospělých a jiné vzdělávání.

Účetnictví, daně, audit. Právní a účetní činnosti a jejich revize; daňové poradenství; průzkum trhu a veřejného mínění; poradenství v oblasti podnikání a řízení, holdingové společnosti.

Služby elektro: - instalace domovních telefonů, zvonků, vstupních systémů - úpravy osvětlení společných prostor. Zpracování účetnictví. Dodávky: - čtečky čipových karet - čipové karty - perforovaný papír do tiskáren - vybavení učeben - účetnický software.

Obchodní činnost. Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství -finanční poradenství -úvěry, pojištění nemovitostí -investování.

Daňový poradce, nezávislý a samostatný, již od roku 1995. Specializace zejména na řešení daňových sporů, zastupování podnikatelů před finančními úřady a soudy zejména při daňových kontrolách a při odvolání a žalobách proti rozhodnutí finančních úřadů. Specializace také na DPH. Významná publikační a přednášková činnost.

Vedení účetnictví a daňové poradenství.

Poskytujeme komplexní vedení účetnictví, účetní poradenství, internetové účetnictví, rekonstrukce účetnictví, komplexní zpracování mezd včetně zastupování před úřady a daňový servis. Firmám nabízíme on-line správu účetnictví pro optimalizaci nákladů.

Správa nemovitostí. Činnost účetních poradců, vedení účetnictví a daňové evidence.

Služba, poradenství: -vedení jednoduchého, podvojného účetnictví -daňové poradenství.

Zprostředkování obchodu. Činnost ekonomických a organizačních poradců.