Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
- Účetní služby - Daňové poradenství - Zpracování mezd, personalistiky - Analytická činnost - Finanční poradenství - Roční závěrky - Daňové a účetní audity.

Účetnictví: - vedení jednoduchého účetnictví - vedení podvojného účetnictví - zpracování mezd - zpracování daňových přiznání - zastupování na úřadech - účetní poradenství - poradenství k daňové problematice - auditorská činnost.

Služby: - vedení daňové evidence - zpracování účetnictví a mzdové agendy (mzdy) - daňové poradenství.

DAŇOVÉ PORADENSTVÍ: Činnost firmy: - vedení jednoduchého a podv. účetnictví - rekonstrukce účetnictví - zpracování mzdové a personální agendy - účast při daňových kontrolách - zastupování na úřadech. Daňové poradenství, účetnictví, mzdy. Služby: Účetnictví - vedení podvojného účetnictví - rekonstrukce účetnictví - ...

Daňová poradkyně. Ekonomické poradenství. Soudní znalec v daňové problematice.

Služby: - daňové poradenství

VZDĚLÁVÁNÍ - KURZY - SEMINÁŘE Kategorie kurzů : - Účetnictví a daně - Neziskový sektor - IAS / IFRS - Finanční řízení - Management a marketing.

Účetní služby: - vedení účetnictví.

Ekonomické poradenství pro malé i velké organizace jednoduché účetnictví podvojné účetnictví mzdové účetnictví

Společnost OPTI Daně s.r.o. je poradenská společnost poskytující komplexní služby v oblasti ekonomického, daňového a účetního poradenství.

Poskytování daňového poradenství. Vedení účetnictví a mzdové agendy.

Poskytujeme profesionální vedení účetnictví. Naše firma nabízí zpracování a vedení účetnictví a daňové evidence. Mzdová a personální agenda, účetní konzultace, zúčtování pracovních cest, audit a daňové poradenství, skladové hospodářství.

Naše kancelář poskytuje komplexní služby v oblasti vedení účetnictví, daňové evidence, zpracování mezd a personalistiky, daňových přiznání. Kancelář působí na území Prahy a blízkého okolí. Jsme pojištěni do výše jednoho miliónu korun. Věříme, že díky naší mnohaleté praxi, více než patnáct let, a osobnímu přístupu ke každému klientovi budete s námi ...

Služby: -poradenské: -účetní (podvojné i jednoduché), -ekonomické, -právní.

Účetní a auditorské činnosti jejich: -revize -daňové poradenství -vedení účetnictví -směnárenská činnost.

kompletní zpracování účetníctví, vyhotovení roční účetní závěrky, vyhotovení daně z příjmu a přílohy k roční účetní závěrce, zpracování mezd.

Auditorské služby. Daňové poradenství. Vedení účetnictví a mezd. Archivní služby. Spisová služba.

Daňový poradce: -vedení podvojného a jednoduchého účetnictví -daně -zpracování mezd -poradenství k účetnictví. Zpracování žádosti o úvěr pro podnikatele.

Zpracování účetnictví. Vedení daňové evidence.

Účetní poradce, účetnictví, poradenství.

Daňový poradce. Služby: -daňové poradenství.

Poradenství: -ekonomické -organizační.