Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Nabízíme zprostředkovatelské a organizační služby i ekonomické poradenství.

Daňová a účetní společnost: -daňové poradenství -vedení účetnictví -finanční analýzy. Pobočka Zlín : Kvítková 124 ( budova Elektry), 76001 Zlín.

Účetnictví: - vedení účetnictví a daňové evidence - rekonstrukce účetnictví - odborný dohled nad vedením účetnictví - účetní poradenství - zavedení účetního systému společnosti - odborná pomoc při účetní závěrce. Mzdy: - zpracování mezd - personální a mzdové poradenství - vedení mzdové agendy. Daně a daňové poradenství: - ...

Kvalitní odborné služby pod vedením daňového, účetního a ekonomického poradce. Vedení účetnictví: - založení a vedení jednoduchého účetnictví včetně evidence DPH - založení a vedení podvojného účetnictví včetně evidence DPH - rekonstrukce účetnictví - účetní závěrky - evidence hmotného majetku.

Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Poskytování architektonických a inženýrských služeb. Inženýrské služby ve stavebnictví. Činnost organizačních a ekonomických poradců. Projektová činnost ve výstavbě. Realitní kancelář. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a ...

Služby: - účetní a daňového poradenství Zpracování: - úvěrů - účetnictví - daňové evidence - mezd

MZDY a ZPRACOVÁNÍ MEZD. externí mzdová účtárna. Nabízíme mzdové účetnictví, mzdovou agendu, mzdové poradenství a mzdový servis (E-mzdy), dálkové zpracování mezd (outsourcing mezd) program MZDY, školení na mzdy, servis mezd, hot-line na mzdy. Zpracování mezd zahrnuje:_ - převzetí prvotních dokladů a jejich kontrolu, - zadání dat, zpracování a ...

činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence kontakt: Ing. Martin Tlučhoř

Účetnictví. Mzdy. Poradenství. Vedení účetnictví a daňové evidence podnikatelů i neziskových organizací, DPH, mzdy, personalistika, daňová přiznání a přehledy OSSZ a ZP, zastupování na úřadech.

Činnost: - správa daňového účetnictví - zapojení PC, elektrospotřebičů.

Služby: -obchodní činnost -účetnictví -ubytování -reklamní činnost.

Služby: -auditorské -znalecké posudky-podniku-ocenění nehmotného majetku, finančního majetku -ekonomické poradenství -daňové poradenství -účetní poradenství.

Daňová kancelář: -daňové poradenství -zpracování daňového přiznání ke všem daním -vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) -kontrola účetnictví -organizační a podnikatelské poradenství -zpracování mezd malým i velkým organizacím -zastupování klientů v jednání s úřady.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - zpracování mezd - personalistika - evidence a zpracování DPH - sestavení roční účetní závěrky a daňového přiznání - ekonomické a účetní poradenství

Společnost D & M Accounting s. r. o. byla založena v roce 2007, během této krátké doby si díky individuálnímu přístupu získala mnoho klientů z různých oborů podnikání. Specializujeme se na kompletní vedení účetnictví či daňové evidence, zpracování mzdové agendy, daňová přiznání, účetní a daňová poradenství, zastupování klientů na úřadech. Mezi ...

Ekonomické poradenství, forfaiting, dluhy: -pohledávky, krizové řízení, vymáhání, nekázeň, revitalizace firem, závazky, právní spory, inkaso.

Činnost: - účetnictví a daně, komplexní služby pro zubní lékaře - vedení daňové evidence a podvojné účetnictví - mzdy a personalistika - daňová přiznání s možností odkladu - průběžné daňové poradenství - zastupování před finančním úřadem Organizační a ekonomické poradenství a služby : - zpracování vnitřních směrnic, konzultace k přechodu ...