Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Účetnictví, účetní práce. -vedení daňové evidence -fyzické a právnické osoby -ekonomický rozbor, projekt -zpracování mezd, mzda, tiskopisy.

Daňový poradce: -daňové poradenství i telefonické -daňová přiznání -optimalizace daňové povinnosti s využitím všech zákonných daňových zvýhodnění -zastupování klientů před orgány státní správy -náprava daňových hyb minulých období -vedení účetnictví-jednoduché, podvojné.

Služby: -projektová činnost -zpracování žádosti o dotaci finančních prostředků -ekonomický audit -inženýrská činnost ve výstavbě -dozory na stavbách -reklamní činnost -realizace výběrových řízení - VZ.

Vedení účetnictví. Účetní služby. Daňové poradenství, daně. Audit.

Služby: -účetnické služby -daňová evidence -daně -personalistika a mzdy.

Vedení účetnictví. Poradenství: - ekonomické - zastupování před úřady - mzdová agenda - posudky

Fakturace, monitoring plateb, upomínkový servis, inkaso pohledávek, právní řízení. Objasnění stavu účtu - fúze a akvizice. Sekundární inkaso - vráceny jinou agenturou. Mezinárodní inkaso. Školení operátorů správy pohledávek - poradenství, úvěrová politika, doba pokrytí, interní procedury. Evidence faktur: - Svěřením faktur do správy Transcom ...

Služby: -účetnictví -mzdy -daně -audit.

Služby: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence -zpracování daňových přiznání -daňové poradenství -daňová optimalizace -zastupování na úřadech -účetní poradenství -zpracování mzdové agendy, podkladů pro úvěr, podnikatelských záměrů -zakládání společností v ČR a v SR -vedení účetnictví dle slovenských zákonů -zpracování ...

Účetnictví, daňová evidence, mzdy, personalistika, účetní uzávěrka, smlouvy a podání, daňové přiznání, daně obecně, jednání s finančním úřadem, zdravotní pojišťovnou, správou sociálního zabezpečení, související činnosti.

Služby: -vedení a zpracování účetnictví za dozoru daňového poradce -daňové poradenství -daňové odklady -výroba www stránek a prezentací -vývoj webových aplikací -školení -vývoj databázových aplikací.

Zpracování účetnictví na PC: -podvojné, jednoduché, mzdová agenda.

Účetnictví, účetní služby. Daňové poradenství, daňový poradce.

Daňový poradce Služby: - účetnictví, - daňová evidence, - daňové poradenství, - ekonomické a organizační poradenství.

Poskytujeme: - služby v oblasti Zakládání a správa společností a Mezinárodního daňového plánování - služby pro klienty ze všech evropských zemí a spravujeme agendu velkých společností v oblasti obchodu a podnikového poradenství - zabezpečujeme kompletní poradenský, administrativní a statusový servis - outsourcing v oblasti daní, daňového ...

Služby: - vedení účetnictví jednoduchého, podvojného - daňové poradenství - zastupování na úřadech.

Služby: - účetnictví, daně - daňová evidence - výroba www stránek - grafické návrhy - návrhy reklamních plakátů, vizitek, bannerů, billboardů.

Služby: -účetní -daňové. Provozovna: Cejl 32 602 00 Brno

Služby: - zprostředkovatelská činnost v oblasti služeb - daňové poradenství - poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software - realitní činnost - činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence.