Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Zprostředkovatelská činnost. Služby: -účetnictví -mzdy -ekonomické poradenství -organizační poradenství -poradenství IT.

Účetní kancelář. Účetní služby: - v oblasti daní, personalistiky, mezd, mikroekonomiky a financí. Vedení účetnicví. Daňová evidence.

Poradenství: - právní a ekonomické. Uzavíraní všech smluv. Vedení, příprava: - účetnictví jednoduché, podvojné. Poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Agentura. -překlady a tlumočení. -výuka němčiny, ruštiny a účetnictví -průvodcování a ubytování CR, zahraničí

Služby: - účetnictví - daňové přiznání

Daňový poradce poskytuje právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Účetnictví: -jednoduché -podvojné -zpracování daňových přiznání -mzdová agenda -svoz dokladů zajištěn.

Činnost: - účetní a ekonomické poradenství.

Služby : Účetnictví - zpracování účetnictví - rekonstrukce účetnictví - zavedení účetnictví - vypracování metodiky účetnictví - zpracování výročních zpráv - tiskové sestavy z účetnictví v jazyce anglickém, německém, italském - evidence movitého a nemovitého majetku - zpracování a evidence DPH - zpracování daňových ...

Daňový poradce - právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků a jiných podobných plateb, jakož i ve věcech, které s daněmi přímo souvisejí.

Služby: -trvalé vedení daňové evidence a podvojného účetnictví -DPH a mzdové oblasti včetně daňového zastupování před finančními úřady -jednorázové daňové, účetní a jiné ekonomické služby -konzultace, poradenství a zpracování daňového přiznání -dohled nad účetnictvím Vaší organizace a zpracování vašich účetních výkazů a evidencí ve vedení ...

Vedení účetnictví a daňové evidence.

Účetní služby. Vedení účetnictví: - jednoduché, podvojné. Daňová evidence. Daňové služby, poradenství. Sídlo firmy: - Cihelní 2400/20, Karviná - Nové Město.

Nabídka účetního poradenství, vedení účetnictví a daňové evidence.

Nabídka poradenství v oblasti daní, účetnictví, financí a dotací.

Účetní služby. Vedení účetnictví, daně, mzdy, roční uzávěrky. Sídlo firmy: - Výškovická 554/146, Ostrava - Výškovice.

Služby: -vedení účetnictví, daňové evidence -vedení mezd, DPH, silniční daně a ostatní daňová přiznání. Frekvence reportů podle přání klienta. Oboustranná komunikace časově neomezena.

Vedení: - účetnictví - daně, daňová a mzdová evidence. Zpracování účetních a personálních směrnic. Poradenství: - účetní - ekonomické.

Daňový poradce. Poradenství: - ekonomické. Vedení účetnictví.

Služby: - daňové poradenství - účetnictví - mzdy a personalistika - vymáhání pohledávek Kancelář v Uherském Hradišti: Prostřední 132 686 01 Uherské Hradiště Tel.: 572 540 156

- zpracování účetnictví - účetní poradenství