Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Cestovní agentura, kancelář. Smluvní prodejce tuzemských i zahraničních zájezdů, rekrekačních pobytů. Účetní kancelář. Služby: -kompletní zpracování účetnictví včetně mzdové agendy a daňového přiznání -možnost zpracování dokladů zpětně za celý rok.

Poradenství: - daňové - finanční - účetní - ekonomické. Zpracování daňových přiznání. Vedení účetnictví. Zpracování podnikatelských zaměrů pro poskytnutí úvěru.

Auditorské služby. Poradenství: -daňové -účetní -ekonomické a organizační -finanční analýzy -zastupování klienta u správce daně -pro podniky se zahraniční účastí Zpracování: -daňová přiznání -daňová přiznání do 30.6. Vedení: -jednoduché a podvojné účetnictví.

Nabídka vedení daňové evidence a podvojného účetnictví.

Služby: - vedení účetnictví, daňové evidence, mzdy - zpracování daňového přiznání - zastupujeme na úřadech nebo při kontrolách, případně před soudy.

Služby: -vedení účetnictví -vedení daňové evidence.

Účetní služby: -zpracování jednoduchého a podvojného účetnictví -DPH -audit -mzdy a personalistika -zpětné zpracovnání a rekonstrukce účetnictví -daňové a ekonomické poradenství -zpracování všech druhů daňových přiznání.

Vedení daňové evidence, vedení účetnictví, vedení mzdového účetnictví, personalistiku, pracování závěrky daňové evidence, zpracování závěrky účetnictví, sestavení přehledů o příjmech a výdajích OSVČ pro správu sociálního zabezpečení a zdravotní pojišťovny, sestavení výkazů a přílohy k účetní závěrce pro finanční úřad, sestavení přiznání k dani z ...

Vedení účetnictví - daňová evidence - zpracování mezd - daňové přiznání

Služby: - vedení jednoduché a podvojné účetnictví.

Služby: - daňové poradenství - vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd a personalistiky - prodej softwaru - kniha jízd a cestovní příkazy, digitální automapy, zálohovací systém Nors.

REALITNÍ KANCELÁŘ. Pronájem vlastních nemovitostí. Pronájem kancelářských strojů a zařízení včetně počítačů. Publikování, dodávky a poradenství v oblasti softwaru. Účetní a auditorské činnosti a jejich revize, daňové poradenství. Sekretářské a překladatelské činnosti.

Účetnictví: -vedení účetnictví -mzdy -sklad -DPH -zpracování daňových přiznání.

Účetní firma: -vedení účetnictví -daňové poradenství -zpracování DPH -daně z příjmu -silniční daně.

Služby: - účetnictví, mzdy, přehledy a přiznání.

Poradenství: -daňové -účetní. Účetnictví: -mzdy -daně.

Komplexní služby v oblasti finančního a mzdového účetnictví. Daňové poradenství. Odbornost prováděných úkonů. Profesionální služby bez rizik, zároveň s úsporou nákladů.

Služby: - kompletní zpracování účetnictví. - vedení účetnictví. - zpracování mzdové agendy.

Poradenství, účetnictví: - ekonomické - finanční - archivní činnost - správa bytů a objektů ( účetnictví, měsíční evidence příjmů a výdajů, informační servis ).

Finanční a daňové poradenství. - právní pomoc a finančně ekonomické rady ve věcech daní, odvodů, poplatků aj. Pobočka tř. Dukelských hrdinů 2112/61 Hodonín Telefon 518 344 879

Činnost: - správa bytových a nebytových jednotek ve vlastnictví malých bytových družstev a společenství vlastníků - vedení účetnictví a daňové evidence pro veškeré fyzické a právnické osoby - non stop havarijní služba. Sídlo: - Na Sovinci 918/17, Ostrava - Stará Bělá.