Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Vedení účetnictví, daňové evidence, personální a mzdové agendy.

Komplexní účetní služby: - vedení účetnictví, daňové evidence - mzdová agenda - vedení personalistiky.

Služby: -účetnictví jednoduché, podvojné, mzdové, finanční -vypracování podnikatelského záměru -daňové přiznání -ekonomické a účetní poradenství.

Celní služby: -vyhotovování, odbavování celních dokladů -schválený příjemce, odesílatel -ručení v dovozu -poradenství (sazby, podmínky...) -celní podmínky Intrastat - zpracování a odesílání výkazů pohyb zboží v EU) Zpracování účetnictví, daňové evidence, daňových přiznání a výkazů.

Daňový poradce ing.Ivan Jánský: -audit -daňová přiznání -odklad -účetnictví -účetní uzávěrky -ekonomický software -vše také v němčině.

Vývoj: -zakázkový software. Služby: -účetnictví -poradenství.

Vývoj: -zakázkový software. Služby: -účetnictví -poradenství.

Provádí: - vedení účetnictví a daňové evidence

Daňový poradce, daňové poradenství. Sídlo: - 17. listopadu 1124/36, Havířov - Podlesí.

Služby: -prodej ekonomického software -vedení účetnictví a daňové evidence -školení a rekvalifikace na PC. -ECDL

Služby: -jednoduchého účetnictví -mzdová agenda -daňové přiznání.

Účetnictví: - komplexní účetní služby - jednoduché, podvojné - osoby fyzické, právnické - DPH, daně z příjmu, daňové přiznání - mzdy.

AK** CONSULT, s.r.o. Společnost auditorů a daňových poradců. Provádí služby: -auditorská činnost -daňové poradenství -účetní poradenství -lektorská činnost -další ekonomické služby.

Prodej: - ekonomický software - program. Služby: - účetnické práce.

Nabídka zpracování mezd a personální agendy.

Vedení účetnictví, jednoduché, podvojné, vedení mzdové evidence, daňové poradenství, zpracování daňových přiznání, finanční a organizační poradenství. Sídlo: Jizerská 383, 46001 Liberec 15

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence.

Společnost je připravena poskytnout Vám celé spektrum služeb. Základem naší činnosti je samozřejmě audit, ale pomůžeme Vám vytvořit kvalitní účetní systém ve Vaší firmě.

Zajišťuje: -vedení jednoduchého i podvojného účetnictví -zpracování-mzdy -personální agenda včetně sociálního a zdravotního pojištění -daňová přiznání -poradenská a konzultační činnost.

Poradenská činnost v oblasti: - průmyslu - energetiky - dopravy - účetní práce - vedení účetnictví - inženýrská činnost v oblasti stavebnictví a strojírenství - projektová činnost ve výstavbě.

Služby: - vedení podvojného účetnictví, - vedení daňové evidence (dříve jednoduché účetnictví), - zpracování ročních výkazů, - podávání silniční daně, - zpracování mezd malým i velkým organizacím, - zastupování na Finančním úřadu, - zastupování při kontrolách na OSSZ a zdravotních pojišťovnách, - účetní a daňové poradenství, - pro ...

Sídlo:budova Stavebního bytového družstva. Nabízí: -finanční, účetní a investiční poradenství -kompletní zpracování podvojného účetnictví -zpracování podnikatelských projektů -zpracování strategických plánů -zavádění informačních systémů -dodávky výpočetní techniky. Pomocí konzultační firmy zajistíme: -poradenství při ...