Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Společnost zajišťuje Viting Silesia, s.r.o.: - podvojné účetnictví - vedení daňové evidence - mzdové agendy - rekonstrukce účetnictví - konzultace - zpracování daňového přiznání

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence.

Libuše Kudelová poskytuje služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdy

Vedení - účetnictví - daňová evidenceúčetní poradenství Služby pro hospodaření v lesích a myslivost

Auditorské činnosti. Účetnictví. Daňové poradenství.

Internetový obchod: - Natureprodukt - doplňky stravy - Dietprotein - dieta KetoFit pro ženy. Realitní činnost, zpracování znaleckých posudků. Účetní služby. Finanční poradenství - hypotéky, pojištění. Výživový poradce - Studio zdravé výživy.

Maloobchod, prodej: - výpočetní technika: - repasované počítače, počítačové sestavy Barbone, E Link, Gigamax, Triline, HP, Dell, Fujitsu Siemens, IBM/Lenovo, Ace - sestavení počítačové sestavy na míru - repasované notebooky Asus, HP, Dell, IBM/Lenovo, Fujitsu Siemens, Acer, Son, Toshiba a Apple - programy pro vedení účetnictví. Oprava, ...

Daňová přiznání Podnikatelské a ekonomické poradenství Vedení účetnictví - daňová evidence - mzdové účetnictví - vedení pomocných evidencí (majetek, rezervy, sklady, …) - zastupování před úřady

Účetní kancelář: - účetnictví - daňová evidence - mzdy - daňové přiznání.

Služby: -obchodní činnost -školící činnost -překladatelská činnost -vedení účetnictví.

Činnost: - účetnictví - auditorská činnost - daňové poradenství

Pavlína Pavlátová poskytuje služby: - účetnictví - daňová evidence

Daňové a účetní poradenství. Vedení jednoduchého a podvojného účetnictví. Poradenská a konsultační činnost. Zpracování mezd a mzdové agendy.

Služby: -daňové poradenství -účetnictví -zpracování podnikové agendy.

Služby: - vedení účetnictví - vedení daňové evidence - poradenství.

Služby: -účetní a daňové poradenství -vedení účetnictví a daňové evidence -zpracování mezd -zpracování daňových přiznání

Poradenství: -ekonomické -účetní -daňové.

Ekonomické poradenství. Zpracování účetnictví. Vedení daňové evidence. Daňový poradce.

Komplexní nabídka služeb v oblasti bytové výstavby, resp. manažerování nové bytové výstavby, dofinancování a privatizace bytového fondu. Financování a poradenství v oblasti regenerace bytového fondu a v neposlední řadě i vytváření koncepcí bytové politiky pro města obce. Správa a účetnictví bytového fondu.