Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Poradenství: -ekonomické, účetní, daňové.

Účetnictví, mzdové agendy, daňové a finanční poradenství. Zpracování podnikatelských projektů a plánů. Klientům nabízíme v oblasti účetnictví standardní služby: - vedení podvojného účetnictví - daňové evidence (dříve jednoduché účetnictví) - vedení saldokonta dodavatelů a odběratelů - evidence investičního majetku - daňová evidence ...

Audit, účetní a daňové poradenství, vedení účetnictví a mezd

Služby: - daňové poradenství - ekonomické, účetnictví.

Ekonomické poradenství, účetnictví, daně. Auditorská činnost podle zákona. Znalecké odhady z oboru ekonomika. Provádění likvidací společností. Další provozovna: U Sopky 1880 Nová Paka

JILES- Daně Mzdy Účetnictví Tábor www.jiles.cz. JILES- Daně Mzdy Účetnictví Písek www.jiles.cz. JILES- Daně Mzdy Účetnictví Praha www.jiles.cz. JILES- Daně Mzdy Účetnictví České Budějovice www.jiles.cz. JILES- Daně Mzdy Účetnictví Milevsko www.jiles.cz.

Služby: - vedení daňové evidence - vedení účetnictví - mzdová agenda - účetní poradenství - zpracování daňových přiznání.

Účetní, ekonomické a daňové poradenství. Další provozovny: Staré náměstí 46 516 01 Rychnov nad Kněžnou Švehlova 307/3 500 02 Hradec Králové

Poradenství: -daňové -ekonomické -organizační. Účetnictví: -finanční -mzdové.

Poradenství: - daňové - finanční - ekonomické

Poradenství: -ekonomické -obchodní. -zpracování podnikatelských záměrů -založení firmy -vedení daňové evidence -zpracování daňových přiznání -zpracování podnikových směrnic -zajištění inventur -zajištění povinného ručení a havarijního pojištění vozidel.

Poradenství: -organizační -ekonomické -účetní -právní.

Poradenství: -daňové -ekonomické. Služby: -vedení, kontrola účetnictví: -podvojné, jednoduché -zpracování daňového přiznání. Včelařství.

Služby: - daňové poradenství, daňový poradce, daně.

- kompletní zpracování podvojného účetnictví - zpracování mzdového účetnictví - služby pro SVBJ - daňové poradenství - finanční poradenství - účetnictví a daně.

Služby: - vedení účetnictví - daňové, podnikatelské a finanční poradenství.

Vedení daňové evidence - účetnictví a mzdového účetnictví - zpracování příznání k dani z přidané hodnoty - zpracování přiznání k dani z příjmu fyzických osob -zpracování přiznání k dani z příjmu právnických osob - zpracování přiznání k dani silniční

Služby: -vedení účetnictví, daňové evidence -znalecké posudky, odhady ceny majetku.

Účetní a auditorské činnosti a jejich revize - daňové poradenství, daňový poradce - poradenství podnikání a řízení

Služby: - vedení účetnictví

Služby: - vedení účetní agendy, účetnictví.

Služby: - vedení účetnictví. Provozovny: Trnov 32 517 33 Semechnice 92 518 01