Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Software. Audit. Finance. Informatika. Rozbory. Služby: -kompletní software pro učetnictví -kontrolu vedení účetnictví -daňové poradenství -vedení účetnictví. Prodej: -software od firmy SAFIR Praha.

Maloobchod, prodej: -ekonomický software -odborné časopisy. Služby: -vedení účetnictví -ekonomické poradenství.

Služby: - vedení účetnictví-podvojné, jednoduché - zpracování mezd (mzdy). Poradenství: - účetní, daňové, ekonomické.

Služby: - daňové účetnictví (daně) - poradenství.

Cukrovar: - výroba a zpracování cukru. Doprava: - silniční a motorová. Vedení účetnictví.

Vedení: -jednoduché a podvojné účetnictví -mzdová agenda -zpracování DPH Poskytování daňového a finančního poradenství.

Poradenství: - daňové - účetní - ekonomické.

Služby: - právní poradenství - daňové poradenství - audit - outsourcing - management& business consulting. Rödl & Partner je odborníkem v oblasti poradenství pro zahraniční investory. Tuzemským i zahraničním společnostem poskytujeme služby v oblasti práva, daní, ...

Ekonomické poradenství. Vedení: -účetnictví.

Daňový poradce. Služby: -zpracování, vedení, kontrola účetnictví: -jednoduché, povojné. Poradenství: -daně, daňové.

Služby, poradenství: -auditorské -daňové, daňový poradce. Vedení, zpracování: -účetnictví.

Jsme konsorcium společností, které se zabývají výhradně zpracováním mezd. Nabízíme zpracování mezd pro všechny typy organizací.

Poradenství: - daňové - finanční - ekonomické.

Služby: - ekonomické - účetní.

Poradenství: -daňové -účetní -ekonomické.

Účetní a auditorské činnosti a jejich revize; daňové poradenství. Poradenství v oblasti hardwaru. Vzdělávání dospělých a jiné vzdělávání j. n. Vydavatelství. Daňové poradenství, účetní agenda, mzdová agenda, komplexní servis a poradenství.

Vedení účetnictví, právní, daňové a ekonomické poradenství.Znalecké posudky z oboru ekonomika, účetnictví a daně. Offshore poradenství. Centrála: -Václavské nám. 799/48 110 00 Praha-Nové Město Tel.: 222 211 457 Fax: 222 211 458 E-mail: lein@lein.cz WWW: http://lein.cz

Tvorba, výroba: - www stránky. Daňové a účetní poradenství.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství.

Vedení účetnictví, účetní práce, daňová evidence, daně, mzdy, daňové poradenství, překlady a tlumočení. Prodej, dodávka, distribuce: -hygienické potřeby.