Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Služby: -Nabídka právního, daňového a podnikatelského poradenství.

Služby: - účetnictví. Poradenství: - ekonomické.

AUDITORSKÉ SLUŽBY: - povinné či dobrovolné ověření účetní závěrky - ověření konsolidovaných účet.závěrek - ověření účet.závěrek dlo předpisů IFRS - forenzní audit - due diligence - podnikové kombinace - poradenství v oblasti interního auditu, účetnictví a kontroly DAŇOVÉ PORADENSTVÍ - komplexní poradenství pro FO i PO - daňové ...

Poradenské a konzultační služby: -zakládání nových obchodních družstev a společností -ocenění nepeněžitých vkladů -změny formy obchodních společností a družstev -zrušení obchodních společností a družstev bez likvidace -přeměna v jinou formu obchodní společnosti nebo družstva -sloučení s jinou obchodní společností ...

Poradenství: -ekonomické -organizační.

Poradenství: -ekonomické -účetní. Služby vedení agend: -účetnické -mzdové -personální. Nákup, prodej: -tiskopisy -odborné knihy.

Služby, poradenství: - účetní - vedení účetnictví.

Poradenství, služby: - daně, daňové - vedení účetnictví.

Nabídka ekonomického a finančního poradenství.

Nabízíme vedení účetnictví, mezd, daňové evidence i audit. Provádíme zakládání, prodej a koupi společností. Poskytujeme finanční a právní poradenství.

- vedení daňové evidence a účetnictví firem - kompletní zpracování mzdové agendy - daňové a účetní poradenství (možné přímo u klienta např. v jeho účtárně) - pracování daňových přiznání.

Ekonomické poradenství a služby. Zpracování: - osobní, mzdové a personální agendy - jednoduché a podvojné účetnictví, daně. Vývoj, prodej: - software pro zpracování osobní, mzdové a personální agendy.

Poradenství: - daňové, daně - ekonomické - právní - poplatky a odvody - odklad daní - audit, auditorská činnost - zakládání a likvidace firem. Vedení účetnictví: - jednoduché, podvojné.

CCS Consulting je dynamicky se rozvíjející poradenská skupina působící ve střední Evropě. Pro své klienty nabízíme tyto služby: - právo - daně - účetnictví - mzdy - audit - dále služby týkající se širšího podnikatelského poradenství.

Veškeré účetnické práce, účetnictví: -daňové poradenství -mzdy, DPH -daňové přiznání.

Služby: -auditorské -soudní znalec na oceňování podniků a věcí movitých.

Nabídka služeb: -kompletní zpracování účetnictví (dříve podvojné účetnictví) -zpracování daňové evidence -kompletní zpracování mzdové agendy -zpracování silniční daně -zpracování DPH -vyhotovení přiznání k dani z příjmů FO a PO -vyhotovení přiznání k dani z nemovitosti, z převodu nemovitosti -dále vše související z provozem firmy ...

Služby, zpracování, vedení: - účetnictví.