Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby: - účetnictví - daňová evidence - mzdové a personální agendy.

Služby: -vedení a kontrola účetnictví -daňové poradenství.

Nabízíme vedení účetnictví a daňové evidence, rekonstrukce účetnictví, zpracování mezd a komunikaci s příslušnými institucemi. Dále poskytujeme účetní poradenství, zpracování daňových přiznání a souvisejících výkazů. Firma je pojištěna.

Služby: -masérské, rekondiční a regenerační. Vedení účetnictví.

Administrativní a účetní práce: - jednoduché účetnictví - vedení mzdové agendy - daňová přiznání.

Nabídka služeb účetnictví pro podnikatele i firmy, vedení daňové evidence, mezd, zpracování daňových přiznání na daně z příjmů FO, PO, SD, DPH

Dynamicky se rozvíjející vzdělávací a poradenská firma v oblasti controllingu, financí, daní, účetnictví, mezd a personalistiky a implementace informačních systémů. Poskytujeme dílčí či ucelená řešení pro živnostníky, malé firmy, střední firmy, velké firmy, dceřiné společnosti, nově založené společnosti v ...

Daňový poradce. Vedení účetnictví. Ekonomické poradenství.

Služby,zpracování: -účetnictví jednoduché,podvojné -daňová evidence -mzdová agenda,kompletní zpracování mezd -účetní a daňové poradenství (daň* z příjmů fyzických a právnických osob, DPH*,silniční daň*).

Poradenství: -daňové -účetní -ekonomické. Účetnictví: -jednoduché -podvojné.

Služby: -daňové poradenství.

SLUŽBY: - organizace výběrových řízení - evropské dotace - podpory podnikání - projektové řízení - lidské zdroje - účetnictví

Služby: -audit -daňové poradenství: -zpracování daňového přiznání -odklad daně -daňová kontrola -účetnictví: -vedení účetnictví -poradenství.

Jsme firma s mezinárodní certifikací v oboru účetnictví a daní, a s dlouholetou zkušeností v tuzemských i mezinárodních firmách. Nabízíme: Účetnictví kompletní vedení účetnictví: - podvojné - jednoduché. Mzdy - vedení mzdové a personální agendy. Daně zpracování daňových přiznání: - DPH - silniční daň - daň z příjmu ...

Služby: -daňové poradenství, daňový poradce -kompletní vedení daňové evidence -kompletní vedení účetnictví -zpracování mezd -zpracování daňových přiznání.

Služby: -oceňování nemovitostí, znalecké posudky. Poradenství: -právní -účetní, ekonomické -daňové.

Daňové poradenství, vedení účetnictví a poskytování účetního poradenství. Zpracování účetnictví, daňové evidence, DPH a vedení mzdové agendy.

Vedení účetnictví, vyplnění daňových přiznání, daňová evidence, paušály.

Služby: -účetnictví, daně, poradenství.

Vedení účetnictví a mzdové agendy včetně veškerých daňových přiznání.

Daňově poradenská, účetní a auditorská firma.

Vedení účetnictví: -jednoduché -podvojné -mzdové -zajištění auditu. Poradenství: -účetní -daňové -ekonomické a organizační podnikatelské plány, úvěry, záměry, průzkumy, ekonomické rozbory. Kopírování: -černobílé. Vazba dokumentů: -kroužková -termo.

Ekonomické služby: -zpracování účetní agendy -mzdové agendy -vypracování daňového přiznání -vypracování podnikatelského záměru -podklady pro úvěry -vypracování záměrů pro dotace z EU -v budoucni daňové poradenství