Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Administrativní práce, vedení účetnictví: -podvojné účetnictví -skladová evidence -hmotný investiční majetek -uzávěrkové operace -daňové přiznání (březen). Vnitrostátní zasilatelství: -skladování 200* m2** zateplené plochy. Služby bezpečnostního technika. Speciální čistící prostředky pro sanitéry výčepních zařízení.

Daňové poradenství Vedení účetnictví a daňové evidence

Zpracování: - účetnictví - daně, mzdy.

Naše společnost nabízí zejména služby v těchto oblastech: - audit - daňové poradenství - účetní poradenství - podnikové kombinace.

Nabízíme komplexní vedení účetnictví a daňové evidence (včetně poradenství) i mzdové agendy. Zpracováváme veškerá přiznání pro fyzické i právnické osoby, DPH, silniční daň, souhrnné hlášení a další. Zastupování na úřadech. Poradíme s optimalizací daňového základu s ohledem na individuální potřeby klienta. Možnost vedení on-line účetnictví.

Služby: - účetnictví - ekonomické poradenství - zajištění auditu - zpracování daňového přiznání - zpracování mezd - příprava podkladů pro poskytnutí úvěru.

Služby: - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd a daňového přiznání - ekonomické a daňové poradenství.

Služby: - zpracování účetnictví - daňová evidence - mzdy - daňové přiznání. - poradenství.

Prodej, oprava, servis: - výpočetní technika, příslušenství - počítače (PC) - počítačové komponenty. Opravy a správa: - počítačové sítě. Účetnické služby: - vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) - daňová evidence.

Služba: - účetní poradenství - vedení účetnictví a daňové evidence fyzickým a právnickým osobám - zpracování mezd a personalistiky. Provozovna: - Kulturní 1785, Láz, Rožnov pod Radhoštěm.

Služby, poradenství: -kompletní celní -zpracování účetnictví.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence, mezd (mzdy) a personalistiky - ekonomické, daňové a účetní poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence a mezd (mzdy) - daňové a ekonomické poradenství.

Služby: - vedení účetnictví - daňové a ekonomické poradenství - zpracování mezd (mzdy).

Nabízíme vedení daňové evidence, finančního a mzdového účetnictví včetně zpracování mezd.

Poradenství: -účetní -ekonomické -organizační -manažerské -auditorské služby -znalecká činnost a oceňování -podnikové finance -krizové řízení a likvidace.

Služby: - účetnictví - účetní poradenství.

Služby: -daňové evidence -podvojné účetnictví -daňové poradenství -mzdové účetnictví malých i velkých firem -fúze podniků -likvidace a krizové řízení firem.

Služby: -vedení a zpracování účetnictví, účetní agendy pro právnické i fyzické osoby -zpracování roční účetní uzávěrky -vedení daňové evidence -daňové audity -účtování DPH* včetně daňového přiznání -zpracování mzdové agendy. Poradenství: -personalistika, aplikace Zákoníku práce -účetní, ekonomické.

Nabídka účetních a auditorských služeb a jejich revizí. Poskytování daňového poradenství.