Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Poradenství: -účetní -ekonomické -organizační. Služby: -auditorská činnost. Sídlo dle OR: Velkopavlovická 12, 628 00 Brno. Horká linka 602 502 648.

Poradenství: - daňové - účetní - ekonomicko-organizační.

Služby, poradenství: - účetnictví - daně -ekonomické.

Služby: -daňové poradenství -účetnictví.

Služby: -daňové poradenství -vedení účetnictví -mzdy -zastupování na úřadech.

Vedení účetnictví, daňové poradenství a kompletní správa Vašich firemních financí.

Služby: - připojení - webhosting - registrace domén - internetové aplikace - marketingové a webové prezentace - instalace a správa podnikových sítí - daňové a účetní poradenství, audity - průzkumy, monitoringy.

Obchodně-zprostředkovatelská činnost. Poradenství: -účetní -daňové -ekonomické -organizační. Služby: -vedení účetnictví -poskytování marketingu-průzkum trhu.

Služby: -zpracování auditu účetních uzávěrek -daňové a účetní poradenství -poradenství v oblasti obchodního práva -vedení daňové evidence a účetnictví.

Služby - vedení účetnictví a daňové evidence - zpracování mezd i personální agendy - software pro pro lékaře a firmy.

Daňové poradenství, účetnictví.

Služby: -vedení účetnictví: -jednoduché -podvojné -mzdy -personalistika -zastupování podnikatelů -poradenství účetní, ekonomické.

Vedení účetnictví a daňové evidence.

Služby: -daňové, ekonomické a právní poradenství -auditorská činnost -vedení účetnictví, podání přiznání daní -finanční analýzy hospodářské situace -daňová optimalizace -zakládání společnosti -likvidace společnosti.

Služby: -daňové, účetní poradenství -vedení účetniství, mzdy -zpracování daňového přiznání.

Účetnictví, daňové poradenství.

Služby v oblasti vedení účetnictví, mzdových agend, přiznání k daním a daňového poradenství: - jednoduché účetnictví - podvojné účetnictví - mzdová agenda - ostatní služby.

Společnost se řídí standardy ISO 9001 a 14001pro oblasti systémů řízení, environmentu a energetiky. Poradenství je poskytováno pro: -životní prostředí (EIA, posudky, audity, Hlukové a Rozptylové studie, nakládání s odpady, Analýzy rizik, hydrogeologie, Studie krajinného rázu, identifikace brownfields atd.) -systémy ...

Vedení účetnictví, účetní poradenství, vedení daňové evidence •kompletní vedení účetnictví a zpracování DPH •vedení daňové evidence •zpracování účetní závěrky •zpracování podkladů pro daňová přiznání •zpracování a podání daňových přiznání •vyhotovení účetních výkazů a sestav •vedení evidence majetku •saldokonto a platební styk •archivace ...

Účetnictví. Poradenství: - daně - likvidace a konkursy. Mzdy a personalistika. Dražby.