Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Nabídka účetních a daňových služeb včetně poradenství a zpracování jazykových mutací výkazů.

Vedení účetnictví, daňová evidence.

Činnost organizačních a ekonomických poradců. Vedení účetnictví.

Služby: -ekonomické a účetní poradenství -vedení účetnictví, mzdová agenda, skladová evidence. -zpracování - daňová přiznání a přehledy pro OSSZ a ZP. -zastoupení klientů při jednání s úřady -likvidace společností.

Zpracování a vedení účetnictví: -daňová evidence -daňové přiznání -zpracování mezd a personalistiky -přiznání k ostatním daním -zastupování na úřadech, ŽL*, založení s.r.o. -společné zdanění manželů.

Nabídka služeb v oblasti účetnictví a daňového poradenství.

Poradenství: -účetní -zpracování účetnictví -daňové poradenství -zpracování a vedení mzdové agendy -zpracování daňových přiznání -další daňové, účetní a ekonomické služby.

DataGlobal konsorcium. Služby účetnické: -podvojné účetnictví (právnické subjekty) -daňová evidence -kompletní mzdová agenda -mzdy -osobní evidence -zabezpečení veškerých odvodů včetně vyhotovení příkazů k úhradě -zpracování přiznání k DPH.

Ekonomické poradenství: -daňové, účetní a ekonomické poradenství a služby. Člen Komory daňových poradců.

Společnost TRIGGA AUDIT - CZ, s.r.o. je auditorskou společností působící v České republice od roku 2002. Naší filosofií je poskytovat klientům komplexní služby na profesionální úrovni s vysokou mírou efektivnosti na straně klienta. Doufáme že v naší internetové kanceláři naleznete veškeré potřebné informace a těšíme se na budoucí ...

Nabídka: - vedení účetnictví - zpracování daňového přiznání vč.podkladů - DPH, silniční daň - skladová evidence - zpracování účetnictví i zpětně za celý rok.

Služby: -vedení účetnictví -daně a komunikace se správcem daně -mzdy a personální agenda -poradenství.

Vedení učetnictví. Realitní agentura.

Služby podnikatelům, rozpočtovým a příspěvkovým organizacím: -vedení jednoduchého a podvojného účetnictví -zpracování daňových přiznání -rozbory podnikatelských záměrů -podklady pro úvěry.

Zajištění potřebného počtu kvalifikovaných zaměstnanců pro potřeby holdingu, včetně zajištění personálu pro barový provoz v Praze a Ústí nad Labem. Personální poradenství v oblasti získávání nových zaměstnanců a zprostředkováním jejich dalšího školení a vzdělávání. Zajištění veškeré personální a mzdové agendy.

Zpracování finanční analýzy. Poradenství: - ekonomické, daňové, účetní, organizační.

Auditorská a daňová kancelář: -daňové, účetní, ekonomické poradenství -vedení účetnictví -mzdová agenda.

Služby, poradenství: - účetní - daňové - ekonomické.

Vedení účetnictví. Daňové poradenství. Nákladní doprava.

Poskytujeme komplexní auditorské služby. Zajišťujeme účetní a mzdové poradenství.

Služby: -ekonomické, účetní a daňové konzultace: -podvojné účetnictví -daňová přiznání -daňová evidence -obchodní a zprostředkovatelská činnost: -splátkové prodeje -řešení ekonomiky firem-odkoupení, zařízení a následný prodej na splátky. Stavební činnost a inženýrská příprava staveb, projektů, stavební dozory pro investory, ...

Služby: -vedení, kontrola, zpracování: -účetnictví, daňová evidence, mzdová agenda.