Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Služby: -daňové poradenství -poradenství v oblasti podnikání a řízení.

Služby: -organizační, ekonomické, účetní poradenství -obchodní činnost -vedení účetnictví včetně zpracování daňového poradenství.

FPP Consulting - Ekonomika, daně, účetnictví. Kancelář: Krapkova 1159/3, 779 00, Olomouc.

Vedení účetnictví, daňové evidence. Daňové poradenství.

Služby: -účetní, daňové, ekonomické poradenství -účetnictví - vedení, kontrola.

Účetní a auditorská činnost. Daňové poradenství.

Služba: - účetnictví. Poradenství: - ekonomické.

Účetnictví: - zpracování jednoduchého a podvojného účetnictví - zpracování mzdové agendy - zpětné přepracování a revize účetnictví - zpracování přiznání k dani z příjmů fyzických a právnických osob. Další provozovny: - Borohrádek, náměstí 51, - Týniště nad Orlicí, Lipská 795, - Rychnov nad Kněžnou, U Stadionu 1229, - Na ...

Služby: -Obchodování s cennými papíry a správa fondů -Účetní a auditorské činnosti a jejich revize, daňové poradenství -Poradenství v oblasti podnikání a řízení -Činnosti v oblasti řízení holdingových společností

Služby: -daňové a účetní poradenství -oceňování pohledávek, závazků, podniků hmotného a nehmotného majetku -znalecké posudky -controlling -vyhodnocení investic.

Služby: -komplexní daňové poradenství, včetně zastupování před finančními úřady -vedení účetnictví -daňová evidence -zpracování mezd -personalistika -audity -příprava podkladů k žádostem o úvěry. Pobočka: -Domažlice, Mánesova 272 tel.379778285

Služby: -správa nemovitostí -daňové poradenství -pronájem vlastních nemovitostí.

Daňové poradenství: - zpracování přiznání k DPH, mezd včetně odvodů - vedení účetnictví - ekonomické a daňové poradenství.

Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství

Služby: -účetnictví -daňové poradenství.

Jsme poradenská firma, která doprovází firmy z německy mluvících zemí při jejich podnikatelských a investičních činnostech v České Republice, a naopak, českým firmám je průvodcem při jejich vstupu na trh německy mluvících zemí. Jako všestranní poradci při uskutečňování Vašich záměrů Vám nabízíme individuální portfolio služeb pro jistou a úspěšnou ...

Služby: -zpracování účetnictví a daňových přiznání -vedení daňové evidence a mzdové agendy -daňové poradenství -ekonomický servis.

Služby: -vedení účetnictví (jednoduché, podvojné) -mzdy -daňová přiznání -poradenství: -účetní -ekonomické.

Účetnické, auditorské a daňové služby.

Služba, poradenství: - daňové poradenství (daně) - ekonomické poradenství - vedení účetnictví.

Externí zpracování mezd pro malé i velké organizace. Kompletní outsourcing mzdového účetnictví a personalistiky. Vaše externí mzdová účtárna - mzdy pro regiony Praha, Praha západ, Praha východ, Teplice. Pracovněprávní servis, personální poradenství.