Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Energetický audit budov a výrobních provozů, průkazy energetické náročnosti budov - PENB, technické podklady k dotačním titulům, bezplatné energetické poradenství v rámci EKIS

Služby, poradenství: - zpracování, přepracování (aktualizace) podnikatelských záměru a business plánů pro české i zahraniční banky, investory - zpracování finančních analýz - vedení účetnictví, daňové evidence, evidence DPH a daňové přiznání - vedení účetnictví a daňové evidence solárních FVE elektráren včetně daňových ...

Projekce, realizace, montáž a servis slunečních fotovoltaických elektráren.

Účetní služby - poradenství

Společnost AXIDIS s.r.o. svým klientům poskytuje kompletní vedení a zpracování účetnictví a daňové evidence. Dále provádíme zpracování daňového přiznání, účetní uzávěrky, odborné daňové poradenství či výkazy a přehledy pro státní orgány. Naši kancelář naleznete na adrese Pod vrškem 5360, Zlín. Služby: - kompletní vedení a zpracování ...

Poskytujeme široké spektrum odborných služeb v oblasti daňového a účetního poradenství, poradenství v oblasti převodních / transferových cen, poradenství při transformaci a restrukturalizaci, vedení účetnictví a mzdového účetnictví. To vše s dlouholetými zkušenostmi v oboru. Prostřednictvím spolupracujících partnerů zajistíme následující služby: ...

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Provozování solárií

Daně a účetnictví: - daňové a účetní poradenství - zpracování a vedení mzdové agendy, mzdy - zpracování a vedení účetnictví - zpracování daňového přiznání. Informační systémy - implementace a správa ekonomických informačních systémů.

Ekonomická, daňová, účetní kancelář. Vedení účetnictví, odklady přiznání, daňové poradenství, daňový poradce, mzdy, zpracování mezd, personalistika, finanční rozbory a analýzy, oceňování podniků.

ACCOUNT OFFICE s.r.o. se zaměřuje na zakládání a transformace společností, daňové poradenství a účetní poradenství, personalistiku a na likvidace společností.

Poradenství: -daňové -právní. Vedení: -účetnictví.

Vedení účetnictví a daňové evidence pro podnikatele. Zpracování daňových přiznání. Mzdová agenda a personalistika. Zastoupím Vás při komunikaci s úřady.

Auditor. Auditorské služby. Poradenství: -ekonomické.

Účetní služby. Vedení účetnictví pro malé a střední podniky. Veden daňové evidence pro OSVČ. Daňová přiznání - z příjmů FO i PO, přiznání k DPH, k silniční dani. Individuální účetní a daňové poradenství.

Arbitum Consulting a.s. se zaměřuje na daňové poradenství, reorganizaci, exekuci a oddlužení.

AUDIT Jihlava, s.r.o. se zaměřuje na daňové poradenství, účetnictví a auditorské služby.

Účetnické služby. Mzdy. Daně. Audit.

Mzdová agenda. Daňová evidence. Účetnictví.

Vinařství - prodej vín - degustace ve vinném sklepě

Hanácké železárny a pérovny - Rings, a.s. provádí správu a pronájem nemovitostí (hal kroužkové pérovny) a zpracování účetní agendy.

ResVinia, spol. s.r.o. je výrobní, obchodní a marketingová společnost s distribucí kvalitních vín moravských vinařů. Vyrábí a prodává na svém eshopu svá vína značky ResVinia. Zabývají se i someliérskými službami. Mimoto pořádají kurzy, školení, včetně lektorské činnosti ohledně marketingu vín, strategického marketingu, se zaměřením na účetníctví a ...

Nabízím vedení daňové evidence a účetnictví.

Kvalitní poradenské služby v oblasti vedení účetnictví. Pro své klienty na základě smlouvy zajišťuji kompletní vedení účetnictví, zpracování mezd, přiznání k DPH, kontrolního hlášení a související daně.