Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Daňové optimalizace Likvidace a prodej - firmy Poskytují - právní poradenství

Vedení - účetnictví - daňová evidence

Vedení - účetnictví klientský servis péče o stávající a budoucí klienty Katalog - masáže - masážní kurzy a školy - maséři Marketing (průzkumy, návrhy, projektové řízení)poskytují - klientský servis (péče o stávající a budoucí klienty)

Ochrana majetku a osob Poradenství - daně Poradenství - účetnictví Povrchové úpravy kovů techonologií MTM-LL

Servis - tepelná čerpadla Vedení - účetnictví Prodej, montáž a servis - čistírenská technika Zprostředkovatelská činnost - průmyslové prádelenské a čistírenské techniky Servis - chlazení Servis - klimatizace

Služby, poradenství: - účetnictví - vedení mzdové agendy - zastoupení na úřadech a při kontrolách - přiznání dani z příjmu, DPH - ekonomické poradenství.

Zpracování - daňová přiznánídaňové poradenství Vedení - účetnictví - daňová evidence - personální a mzdová agenda - skladová evidence

Účetní firma. Poradenství: - ekonomické poradenství - vedení účetnictví - mzdová agenda - daňová přiznání - styk s úřady ve finančních záležitostech.

Vedení - danědaňové poradenství Kompletní vedení - účetnictví Zajištění - stavební povolení - územní rozhodnutí

Pozáruční opravy a servis - GPS navigace Účetnictví a mzdy nejen pro školská zařízení Opravy a servis - výpočetní technika

Vedení účetnictví - mzdová agenda

Vedení - účetnictví - daňová evidence

Daňová evidence Účetní služby - mzdové agendy

Daňová přiznání - poradenství - zpracování silniční daně - DPH - daňová přiznání pro všechny typy organizací - spolupráce s daňovými poradci - prodloužení termínu daňového přiznání do 30.6. Vedení - účetnictví - daňové evidence - účetní uzávěrky - mzdové agendy - přihlášky a odhlášky ZP, SP ...

Vedení účetnictví - personální práce - mzdy - zpracování mezd

Služby: - vedení účetnictví - daňové poradeství.

Daňové poradenství