Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Poradenství - bezpečnost práce Ekonomické a účetní audity Vedení - účetnictví Marketingová činnost

Vedení - účetnictví - daňová evidence - mzdy včetně personalistiky Správa nemovitostí

Vedení - účetnictví

Softwarový audit Dodávka - hardware Realizace a správa - počítačové sítě

Daně - poradenství Účetnictví - vedení

Zpracování havarijních plánů ve smyslu zákona o havárijích havarijní systém Veškeré náležitosti související s chemickými látkami a přípravky zpracování bezpečnostní listy Posuzování vlivu staveb, činností a technologií na životní prostředí systémem EIA (voda, ovzduší, odpady, ochrana ZPF) Auditor životního prostředí Inženýrská činnost v ...

Zpracování - daňová přiznání Vedení - účetnictví - mzdy - daňové evidence

Ekonomické služby: -zpracování podvojného účetnictví -zpracování mezd -vyhotovování daňových přiznání (DPH*,silniční,daň z příjmu,....) -ekonomická a finanční analýza -zpracování účetnictví přímo u klienta -ekonomika konkurzních řízení (likvidace). CENY smluvní!

Zpracování - daňová přiznání - poradenství v oboru Účetnictví - mzdy

Daňové poradenství Kompletní účetnictví

Služby: -daňové poradenství (daně) -zajištění auditu,auditorka. Vedení,kontrola,zpracování: -účetnictví -mzdy,mzdová agenda.

Kompletní dodávka - slaboproudá i silnoproudá elektroinstalační zařízení Opravy - telekomunikační kabely - silnoproudé a slaboproudé rozvody Vedení účetnictví Prodej - telekomunikační technika - mobilní telefony - telefonní ústředny

Daňové poradenství Účetní poradenství jednoduché a podvojné

Daňové poradenství Vedení účetnictví - daňová evidence

Daně - zpracování - poradenství Finanční poradenství Účetnictví - vedení

Daňové poradenství Ekonomické poradenství Účetní poradenství - vedení účetnictví Archiv

Daňové poradenství Vedení - daňová evidence - účetnictvízpracování - mzdy