Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby: - zpracování účetnictví - vedení daňové evidence.

Společnost NEUMANN účetnictví s.r.o. zajišťuje komplexní služby v oblasti účetnictví a daní včetně služeb daňového poradce. Obrátit se na nás můžete v oblastech daňového poradenství, ekonomického poradenství či účetních prací. Našimi klienty jsou nejen drobní živnostníci, lékaři, makléři, ale i malé firmy s velmi rozličnými druhy podnikatelské ...

Vyhotovování daňových přiznání souvisejících s podnikatelskou činností klienta - daňové poradenství Ekonomické a finanční poradenství Vedení účetnictví - měsíční zpracování účetnictví, mezd a účtování dodaných dokladů - účetní poradenství Správa majetku

Účetní a daňová kancelář. Vedení účetnictví, daňové evidence, daňové a účetní poradenství, zpracování mezd a personální agendy. Člen komory daňových poradců. Zpracování daňových přiznání, zastupování klientů na úřadech.

Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství

Služby: -vedení účetnictví a daňové evidence

Služby: -administrace zadávacích řízení -příprava nabídek za dodavatele

Účetnictví a mzdy Blansko a okolí, Brno a okolí. - účetnictví - mzdy a personalistika - daně

Služby: - účetnictví - daně, mzdy Služby: - tvorba a správa webových stránek a eshopu tel.: 734 535 017

Služby: - vedení účetnictví - daňové poradenství.

Služby: - webhosting - tvorba webové stránky

Služby: - účetnictví - vedení daňové evidence - zpracování mzdové agendy

Služby: - daňové poradenství - účetnictví

ACARTUS je mezinárodní síť účetnických kanceláří, poskytující služby v oblasti účetnictví, mezd, daní a financí s možností on-line přístupu. V současnosti působí prostřednictvím svých poboček ve třech zemích stření Evropy a to v České republice, Polsku a Slovenské republice. Členové našeho týmu se vyznačují dlouholetou zkušeností v různých ...

Služby: - ekonomické, organizační a účetní poradenství - zprostředkovatelská činnost - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor, skladovacích prostor.

Poskytování účetních služeb a daňového poradenství pro firmy i podnikatele.

Služby, poradenství: - ekonomické, daňové - zpracování podnikatelských záměrů - ekonomické rozbory k založení firmy - vedení účetnictví (daňová evidence, účetnictví) - zpracování daňových přiznání.

Daňové poradenství - veškerá přiznání všech daní Daňová evidence - podvojné účetnictví

Služby: - správa a údržba majetku města Zliv - poskytování technických služeb - provozování sběrného dvora - provozování autokempu Mydlák - nakládání s odpady - služby v oblasti administrativní správy a vedení účetnictví SVJ.

Daňové poradenství. Vedení účetnictví: - mzdové účetnictví - účetní poradenství - daňová evidence. Zakládání a likvidace společnosti. Právní poradenství.

Poskytování informačních služeb v ekonomické oblasti činnost organizačních a ekonomických poradců - vedení účetnictví pro malé firmy

Nabízíme komplexní zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence, mzdového účetnictví, rekonstrukci účetnictví, audity a daňové poradenství. Klientům nabízíme rovněž poradenství v oblasti financí, controllingu, dotací a krizového řízení.

Nabízíme komplexní zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence, mzdového účetnictví, rekonstrukci účetnictví, audity a daňové poradenství. Klientům nabízíme rovněž poradenství v oblasti financí, controllingu, dotací a krizového řízení.

-Poskytování software (prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programů na zakázku) -Poradenské služby - mimo činnosti ekonomických a účetních poradců -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence