Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
Vedení účetnictví, mzdy, daňové poradenství i zpracování daňového přiznání rychle a kvalitně poskytuje Účetnictví Praha s.r.o. Komplexnost služeb, široký záběr oborů, dlouhodobá spolupráce s klienty, praxe více než 20 let - to vše jsou důvody pro spolupráci s touto firmou. V případě zájmu se obraťte na odborníky z této společnosti!
Účetnictví Praha s.r.o. Externí vedení účetnictví rychle a kvalitně
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Daňová a účetní poradkyně Hana Oktábcová provádí zpracování daňových přiznání pro právnické i fyzické osoby, analýzy daňových rizik, daňové optimalizace i pomoc při řešení daňových problémů. Sídlíme ve městě Karlovy Vary - Rybáře. Naše činnost: - daňové poradenství - zpracování daňových přiznání právnických i fyzických osob - řešení ...

Hlavní činností společnosti BASILDON s. r. o. je poskytování komplexních služeb v oblasti účetnictví, daňové evidence, účetního a daňového poradenství či zpracování mezd.

Daňová evidence. Účetnictví. Zpracování mezd. Účetní poradenství Daňové přiznání.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence, vedení mzdové agendy, zpracování daňového přiznání.

Účetnictví: -daňová evidence -podvojné účetnictví -mzdy a mzdová agenda Služby: -audit -bankovní sféra (bankovní úvěr, zpracování podkladů pro leasingovou společnost) -zpracování statistických údajů.

Nabízíme komplexní služby v oblasti zpracování účetnictví pro právnické i fyzické osoby. Provádíme zpracování mezd, rekonstrukce účetnictví, účetní poradenství i zastupování na úřadech. Naši kancelář najdete v Kladně na ulici Švýcarská.

Paní Ing. Libuše Cikánková provádí audit systému jakosti a bezpečnosti potravin. Nabízíme interní audity systému kvality a bezpečnosti potravin firmám zaměřených na výrobu a distribuci potravin, pokrmů, krmiv. Dále poskytujeme audity u dodavatelů nebo předaudity, audity před certifikací systému kvality a bezpečnosti potravin. Zajišťujeme také ...

Společnost Top Account & Tax s.r.o. se sídlem v Praze nabízí svým zákazníkům komplexní služby v oblasti zpracování a vedení účetnictví, daňového poradenství. Dále zajišťujeme mzdovou a personální agendu, audit, správu společností, jejich fúze, akvizice, založení a likvidace. Nabízíme také administrativní podporu v mnoha oblastech činností firem. ...

Služby: - vedení, audit účetnictví - zpracování mezd - daňová evidence, daňové poradenství - ekonomické poradenství.

Správa nemovitostí. Stavební práce. Stavební montážní práce. Pokládání podlahových krytin a obkládání stěn. Výroba a rozvod páry a teplé vody. Vedení účetnictví.

Auditoři a daňoví poradci společnosti AUDIT - DANĚ, spol. s r.o. z Brna zajišťují audit, zpracování mezd, prověření dotací a také účetní poradenství. Provádíme nezávislé audity účetních uzávěrek, přezkum hospodaření obcí a dobrovolných svazků obcí i PO. Ověřujeme dotace z dotačních programů.

Účetní kancelář Monika Petruželová nabízí profesionální služby v oblasti komplexního zpracování účetní agendy pro fyzické i právnické osoby. Sídlíme v obci Valašská Bystřice, okres Vsetín. Naše služby: - vedení účetnictví - zpracování daňové evidence - mzdová agenda, mzdy - přiznání k daní z příjmů fyzických osob, právnických osob - ...

Vedení účetnictví a daňové poradenství Hradec Králové. Pokud jste OSVČ, malá nebo střední firma, tak jsem pro vás ta pravá a ráda se vám budu s řádnou péčí věnovat.

Finanční poradenství Účetní audit Ekonomické poradenství Personální služby

Účetnictví - daňové evidence - mzdy Správa nemovitostí

Poradenské služby a kompletní outsourcing v oblasti vedení účetnictví, právního i daňového poradenství a mzdové agendy.

Veškeré služby spojené s vedením účetnictví. Zajistí daňovou evidenci, podvojné účetnictví, ekonomické poradenství, controlling a reporting.

Služby: - ochrana osobních údajů dle současné legislativy.

Vedení účetnictví, daně, daňová evidence ve městě Skuteč, v celém okrese Chrudim a online celá ČR.

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - daňová evidence - daňová přiznání.

Právní činnosti Účetnické a auditorské činnosti daňové poradenství

Služby: - daňové poradenství - účetnictví - zakládání společností - pronájem sídla - firemní poradenství

Hlídání insolvence, sledování registru dlužníků, CESR ratingem, nahlašování dlužníků, vyhledávání v insolvenčním rejstříku.

Služby: -daňové poradenství, daňová přiznání, daňová stanoviska, daňová optimalizace, zastupování v daňových řízeních. Vedení účetnictví a daňové evidence.

Firma zajišťuje kompletní služby v oblasti zpracování podvojného účetnictví, daňové evidence a externího zpracování mezd včetně poradenství.