Svěřte ekonomiku a účetnictví své firmy odborníkům, kteří se postarají o daňovou evidenci, účetnictví, mzdovou agendu, personalistiku, o daně a jejich optimalizace a zastupování před příslušnými správními úřady. Součástí služeb je i ekonomické poradenství.

SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Hledáte spolehlivého partnera, který vám pomůže s účetnictvím i daněmi? Potom nás neváhejte kontaktovat. Naše firma poskytuje kompletní servis v oblasti daní a účetnictví. Zabýváme se zejména vedením účetnictví, ekonomickým, organizačním, účetním a daňovým poradenstvím, zajišťuje pro své klienty účetní audit.
SPOROS Consulting s.r.o. - účetnictví a daně
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Společnost Ing. Ladislav Kozák s.r.o. je vaším spolehlivým partnerem v oblasti auditu a daňového poradenství. Nabízíme komplexní služby včetně účetnictví a daňové evidence, abychom vám ulehčili správu financí. Poskytujeme odbornou právní pomoc a strategické rady pro optimalizaci vašich daní a povinných plateb.
Ing. Ladislav Kozák s.r.o. - auditorské služby a daňové poradenství
Služby: -účetnické služby -zpracování a vedení účetnictví, daňové evidence -vyhotovení daňových přiznání -poradenství -vedení mzdového účetnictví. Školení pro účetní. Maloobchod, prodej: -pracovní oděvy -ochranné pracovní pomůcky -zakázkové šidí pracovních oděvů -potisk pracovních oděvů. E-shop.

Služby: - vedení účetnictví - daňové přiznání - poradenství.

Vedení účetníctví, účetní poradenství. Poradenství účetní, ekonomické. Vedení účetnictví a účetní poradenství pro právnické a fyzické osoby včetně zpracování daňových přiznání, daňové přiznání k dani z příjmů FO a PO, DPH, dani silniční. Zpracování statistických výkazů. Svoz dokladů. Na základě plné moci můžeme klienta zastupovat na ...

Účetnictví a ekonomické služby, služba. Účetní, ekonomické, daňové poradenství. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Zpracování veškeré účetní agendy, včetně uzávěrky a zpracování podkladů pro státní orgány.

Daňový poradce. Poradenství: -daňové -ekonomické -v oblasti leasingu -v oblasti účetnictví. Vedení účetnictví.

Poradenství: - daňové - účetní - ekonomické - finanční. Služby: - zpracování - daňové přiznání - vedení účetnictví - zpracování - podklady pro úvěr.

Služby: -vedení účetnictví -daňové poradenství.

Účetnické práce, daňové poradenství.

Služby: -daňové poradenství. -ekonomické poradenství.

Firma ILONA POPKOVÁ - ÚČTO s.r.o. je společnost s ručením omezeným, která se již od roku 1997 zabývá účetními a mzdovými službami. Firma nabízí svým klientům kvalitní a profesionální zpracování účetní a mzdové agendy, zajišťuje jednání s příslušnými úřady, poskytuje poradenství v oblasti daní a mezd. Druhou pobočku společnosti naleznete na ...

Daňové poradenství: -zastupování před správcem daně -zpracování účetnictví -kontrola účetnictví z pohledu daní -odklad podání daňového přiznání.

Činnost: -účetnictví -daňové poradenství.

Služby: -daňové poradenství -účetnictví.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Naším cílem je klientům zjednodušit život a ušetřit peníze. Svěřte své účetnictví, daně a mzdy do rukou odborníků s 30 lety zkušeností. Zpracujeme jej po celé ČR právnickým osobám i OSVČ online či ...

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost

Vedení účetnictví, vedení daňové evidence

Czech TAX Management, s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti daňového poradenství a účetnictví. Nabízí pomoc s daňovými přiznáními, optimalizací daní a zastupováním před finančními úřady.

Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Hana Došková se zaměřuje na vedení účetnictví, daňové evidence a s tím související poradenství.

Daňové poradenství Vedení účetnictví

Ekonomické služby Vedení účetnictví Vedení mzdové agendy